Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 25° 1
Sutra: 25° 25° 1
23. srpnja 2019.
Prigodan program

Odgođena manifestacija ''Gremo na Učku''

Foto R. Brmalj
Foto R. Brmalj
Autor: ,
Objavljeno: 9. svibanj 2019. u 15:32 2019-05-09T15:32:00+02:00

NOVO Nakon današnje konferencije za novinare na kojoj je najavljeno održavanje manifestacije „Gremo na Učku“ za ovu subotu, 11. svibnja 2019. godine, iz PGŽ-a su javili da se radi vremenskih neprilika manifestacija odgađa. O novom datumu, obavijestit ćemo vas pravovremeno, kažu iz PGŽ-a.

RIJEKA – Predsjednik Savjeta mladih PGŽ Robert Matić, njegov zamjenik Kristian Tončić te predsjednik Savjeta mladih Istarske županije Alen Gržinić najavili su manifestaciju »Gremo na Učku« koja se održava u povodu Dana Europe i Dana pobjede nad fašizmom. Cilj manifestacije je na zanimljiv način obilježiti Dan Europe i Dan pobjede nad fašizmom kroz promociju vrijednosti antifašizma.

Tako će u organizaciji Savjeta mladih Istarske i Primorsko goranske županije u subotu 11. svibnja u 8,45 sati s dvaju središnjih punktova svi zainteresirani građani, bez obzira na dob i spol, započeti uspon na Učku. Punkt okupljanja za sve zainteresirane s Istarske strane je kod restorana Dopolavoro, a uspon s Primorsko-goranske strane počinje kod Planinarskog doma »Poklon«. Cilj uspona je okupljanje na središnjem platou ispred bivšeg odmarališta INA na Učki.

– Želimo okupiti sve generacije, sportašice i sportaše, rekreativce i zaljubljenike u prirodu i dobru zabavu te oživljavajući tradiciju približiti građanima Europu, a Europi Primorsko-goransku županiju na najzdraviji način, kazao je Matić i najavio dobru zabavu na središnjem mjestu okupljanja uz koncert grupe Top of the pops i Šajete s bendom, a i organiziran je i prigodan program za najmlađe sudionike uz »Zemlju Zabave«.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka