Tržnica kao kulisa

Na riječkim ulicama se snimaju noćne scene jurnjave filma sa Salmom Hayek. Pogledajte snimke

Portal Novilist.hr

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler

Riječka tržnica poslužila je kao kulisa za scene jurnjave Range Roverima. Snimanje se na istom mjestu nastavlja i u četvrtak navečer, a akcija se u petak seli na Trg 128 brigade HV i stubište kod hotela Bonavia



RIJEKA Na riječkim ulicama, na prostoru oko tržnice, večeras se snimaju noćne scene jurnjave holivudskog filma “The Hitman’s Wife Bodyguard” sa slavnom glumicom Salmom Hayek, Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacksonom u glavnim ulogama, nastavak akcijske komedije iz 2017., koji se dosad snimao u Rovinju.


Riječka tržnica tako je poslužila kao kulisa za scene jurnjave Range Roverima.


Pripreme za snimanje američkog filma u Rijeci počeli su već popodne.




Snimateljska ekipa dovezla je opremu na područje oko gradske tržnice.


Foto Sergej Drechsler


Foto Sergej Drechsler



Prve scene na širem području tržnice već su snimljene, a snimanje se na istom mjestu nastavlja i u četvrtak navečer.


Scene vožnje trebale bi se snimati u Demetrovoj, Ulici Vatroslava Lisinskog, Verdijevoj, Matačićevoj, Zagrebačkoj i Wenzelovoj ulici te na Kazališnom trgu.


Snimio Sergej DRECHSLER


Snimio Sergej DRECHSLER



Filmska akcija u petak se seli na Trg 128. brigade Hrvatske vojske i stubište kod hotela Bonavia. Postavljanje zaštite stepenica započelo je već danas.


Zbog snimanja filma Ulica Frane Supila bit će zatvorena za promet, Ulica Frana Kurelca bit će blokirana uz povremeno puštanje stanara na parking Gomila, a ostala vozila preusmjeravat će se u Ulicu Rudolfa Strohala i Dolac.


Ryan Reynolds završio je svoj dio snimanja, a hoće li se Salma Hayek i Samuel L. Jackson pojaviti u Rijeci, nije poznato.