Smrdi nepodnošljivo

Krizni eko stožer pisao Plenkoviću: ‘Ćorić vas sramoti lažima, zatvorite više tu Marišćinu’

Portal Novilist.hr

Foto Krizni eko stožer Marišćina

Foto Krizni eko stožer Marišćina



RIJEKA – Udruga Krizni Eko stožer Marišćina uputila je predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću i ministru zaštite okoliša i energetike Tomislavu Ćoriću otvoreno pismo u kojem traži da se drže vlastitih obećanja i zatvore ŽCGO Marišćina.


U pismu Krizni Eko stožer poziva premijera i ministra na sastanak u Marišćinu, ali i sugerira da se sastanak može organizirati i u prostorijama Vlade RH, te da će se predstavnici Udruge rado odazvati pozivu iz Zagreba.


Između ostaloga, navodi se da je “problem ŽCGO Marišćina politički svestranački problem. A što je politika danas? To je posao u kojem se daju lažna obećanja, kada riječi gube svaki smisao, kada su političari gluhi i slijepi, kada se hladnokrvno i mirne duše govori jedno, pa se to isto pregazi nečim drugim…”, te se nastavlja kako je dokaz za sve navedeno upravo Marišćina!




“Došao je Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić i dana 28. ožujka.2019. dao lažno obećanje: “Zatvoriti ću Marišćinu ukoliko se problem smrada ne riješi”. A ŽCGO Marišćina i dalje svakodnevno smrdi.


Znači, Ministar je lagao, ili da budemo fini, reći ćemo da je dao lažno obećanje”, stoji u pismu te se poručuje premijeru da ga njegov ministar sramoti svojim lažima.


“Smrdi ŽCGO Marišćina nepodnošljivo, kao što smrdi i politika svih boja i navodnih svjetonazora! Dođite i uvjerite se”, kaže se u pismu Upravnog odbora Udruge Krizni Eko stožer Marišćina.