Promjena na čelu kostrenskog drugoligaša

Kontroverzni predsjednik Pomorca Zlatko Petričević podnio neopozivu ostavku

Marko Cvijanović

Do iduće Skupštine kostrenskoga drugoligaša funkciju v. d. predsjednika obnašat će dosadašnji predsjednik Nadzornog odbora Ljubo Kostič



RIJEKA Zlatko Petričević podnio je neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Nogometnog kuba “Pomorac”, do iduće Skupštine kostrenskoga drugoligaša funkciju v. d. predsjednika obnašat će dosadašnji predsjednik Nadzornog odbora Ljubo Kostič.


Najvažnija je to vijest  maratonske dvosatne konferencije za novinare sada već bivšeg predsjednika “crvenih” i njegovih najbližih suradnika, dopredsjednika Marka Petričevića, Murisa Čengića i Ljube Kostiča, tijekom koje je Zlatko Petričević pokušao objasniti razloge zbog kojih je došao i zbog kojih naprasno odlazi iz Žuknice.


Pritom je iznio svoje viđenje stanja u klubu i oko njega, ali i upro prstom u bivše čelnike “Pomorca”, Miroslava Uljana i Đuru Vičevića, uvelike ih smatrajući odgovornima za zatečeno stanje u klubu, ali i neke, navodno nečasne radnje, zbog kojih je već posjetio državne institucije.




Budući da se nogomet ipak igra zbog nogometaša, valja napomenuti da momčad u srijedu neće putovati u Zaprešić na prvenstvenu utakmicu protiv “Intera” i da će ista, shodno propozicijama, biti registrirana 3:0 bez borbe u korist protivničke momčadi.


S obzirom da je već svima prisjelo mučenje golobradih kostrenskih nogometaša, koji su u zadnjih nekoliko utakmica rušili negativne rezultatske rekorde, a da je istima škola još uvijek preča od nogometa, druge mogućnosti jednostavno nije bilo.


Više informacija donosimo u tiskanom izdanju Novog lista u četvrtak, 9. listopada…