Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
13. studenoga 2019.
Napušta omanskog prvoligaša

Koljanin se nakon prvog poraza vraća u Rijeku: Predsjednik me nije puštao na sjednice Gradskog vijeća

Marinko Koljanin, Foto: S. DRECHSLER
Marinko Koljanin, Foto: S. DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 16. veljača 2018. u 9:17 2018-02-16T09:17:00+01:00

 Problem je nastao kada sam predsjednika kluba podsjetio da ću sukladno našem dogovoru krajem tjedna otputovati u Rijeku na sjednicu Gradskog vijeća. Već sam rezervirao kartu za zrakoplov i nisam je imao namjere otkazati, kaže Koljanin

Marinka Koljanina nije zatekao naprasan raskid suradnje s omanskim prvoligašem »Muscatom« nakon svega jedne utakmice i visokog poraza, koji po svemu sudeći nije bio glavni razlog razlaza.

– Izgubili smo na gostovanju 4:0, ali 75 minuta držali 0:0 s igračem manje... Osim toga sada je do 14. travnja stanka u prvenstvu nakon koje bi sigurno neke stvari izgledale drugačije – tumači Koljanin.

– Problem je nastao kada sam predsjednika kluba podsjetio da ću sukladno našem dogovoru krajem tjedna otputovati u Rijeku na sjednicu Gradskog vijeća. Već sam rezervirao kartu za zrakoplov i nisam je imao namjere otkazati.

Predsjednik kluba je očito imao drugačije viđenje te situacije.

– Predsjednik mi je zabranio odlazak u Rijeku iako je to bio moj glavni uvjet kod pregovora i ja sam inzistirao na tome da se ispuni. Dakle, imali smo dogovor da ću dvaput do kraja prvenstva otputovati u Rijeku na sjednice Gradskog vijeća, jednom o mojem trošku, a drugi put o trošku kluba.

Razumijem predsjednika, koji je mislio drugačije, a budući da nisam želio odustati od dogovora sjeli smo i odlučili prekinuti suradnju. Tu neće biti problema, sa svim klubovima sam se rastajao na kulturan i civiliziran način pa sam siguran da ni ovoga puta neće biti problema. Uostalom, obećao sam im da ću ih prvom prilikom dovesti u Hrvatsku na pripreme – dodao je Koljanin.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.