Napušta omanskog prvoligaša

Koljanin se nakon prvog poraza vraća u Rijeku: Predsjednik me nije puštao na sjednice Gradskog vijeća

Ivan Volarić

Marinko Koljanin, Foto: S. DRECHSLER

Marinko Koljanin, Foto: S. DRECHSLER

 Problem je nastao kada sam predsjednika kluba podsjetio da ću sukladno našem dogovoru krajem tjedna otputovati u Rijeku na sjednicu Gradskog vijeća. Već sam rezervirao kartu za zrakoplov i nisam je imao namjere otkazati, kaže Koljanin



Marinka Koljanina nije zatekao naprasan raskid suradnje s omanskim prvoligašem »Muscatom« nakon svega jedne utakmice i visokog poraza, koji po svemu sudeći nije bio glavni razlog razlaza.


– Izgubili smo na gostovanju 4:0, ali 75 minuta držali 0:0 s igračem manje… Osim toga sada je do 14. travnja stanka u prvenstvu nakon koje bi sigurno neke stvari izgledale drugačije – tumači Koljanin.


– Problem je nastao kada sam predsjednika kluba podsjetio da ću sukladno našem dogovoru krajem tjedna otputovati u Rijeku na sjednicu Gradskog vijeća. Već sam rezervirao kartu za zrakoplov i nisam je imao namjere otkazati.




Predsjednik kluba je očito imao drugačije viđenje te situacije.


– Predsjednik mi je zabranio odlazak u Rijeku iako je to bio moj glavni uvjet kod pregovora i ja sam inzistirao na tome da se ispuni. Dakle, imali smo dogovor da ću dvaput do kraja prvenstva otputovati u Rijeku na sjednice Gradskog vijeća, jednom o mojem trošku, a drugi put o trošku kluba.


Razumijem predsjednika, koji je mislio drugačije, a budući da nisam želio odustati od dogovora sjeli smo i odlučili prekinuti suradnju. Tu neće biti problema, sa svim klubovima sam se rastajao na kulturan i civiliziran način pa sam siguran da ni ovoga puta neće biti problema. Uostalom, obećao sam im da ću ih prvom prilikom dovesti u Hrvatsku na pripreme – dodao je Koljanin.