Odgovor Gordanu Marasu

KOMADINA O UKIDANJU SUSPENZIJA U STRANCI Nije klub zastupnika mjesto gdje se govori o unutarnjim pitanjima

Tihana Tomičić

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

'Kolega Gordan Maras je pogriješio što se odlučio za takav način otvaranja pitanja suspenzija, a uostalom krivi način komunikacije i jest bio razlog što su te suspenzije i donesene. Da su govorili o stranci samo na stranačkim tijelima, a ne po medijima, ni ne bi bili suspendirani. Dakle, ono tijelo koje takvu odluku donese, treba je i dokinuti, nije potreban input kluba zastupnika, smatra Komadina



RIJEKA  Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina komentirao je za naš list odluku kluba zastupnika SDP-a da se Glavnom odboru uputi prijedlog da se ukinu suspenzije članovima Predsjedništva Peđi Grbinu, Siniši Hajdašu Dončiću, Mihaelu Zmajloviću i Vedranu Babiću. Nije podržao način na koji se to radi:


– Nije normalno da takva inicijativa ide s kluba zastupnika, klub se treba baviti zakonima, a ne unutarstranačkim pitanjima. Kolega Gordan Maras je pogriješio što se odlučio za takav način otvaranja pitanja suspenzija, a uostalom krivi način komunikacije i jest bio razlog što su te suspenzije i donesene. Da su govorili o stranci samo na stranačkim tijelima, a ne po medijima, ni ne bi bili suspendirani. Dakle, ono tijelo koje takvu odluku donese, treba je i dokinuti, nije potreban input kluba zastupnika, smatra Komadina.


Po njemu, može se uvijek razgovarati je li period od dvije godine predug za takve suspenzije, ali način je pogrešan, rekao je. »Kolega Maras time je učinio medvjeđu uslugu suspendiranoj četvorki, čini mi se«, rekao je Komadina.