Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 17° 1
Sutra: 17° 17° 1
15. studenoga 2019.
Prilika za mlade medicinare

KBC Rijeka traži 161 pripravnika

Snimio Vedran KARUZA
Snimio Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 18. listopad 2017. u 11:39 2017-10-18T11:39:36+02:00

Najviše se traži prvostupnica sestrinstva ili diplomirana medicinska sestra/medicinski tehničar sa završenim diplomskim ili preddiplomskim studijem Sestrinstva, njih 30, a jednako toliko i medicinskih sestra/tehničara sa završenom srednjom školom

Klinički bolnički centar Rijeka ovih je dana raspisao zaista veliki javni poziv nakon kojeg će, ukoliko bude uspješan, dobiti više od 150 novih djelatnika, piše portal Fiuman.

To je vijest koju će zasigurno mnogi pozdraviti, jer je opće poznato da Rijeka, kao i svi ostali gradovi u Hrvatskoj, ima nedostatak medicinskog kadra.

No, njihovi novi potencijalni djelatnici ipak vjerojatno neće biti potpuno oduševljeni s obzirom na to da se ne radi o zasnivanju radnog odnosa, već o takozvanom jednogodišnjem stažiranju – pripravništvu.

Traže ukupno 161 pripravnika, uglavnom medicinski kadar, ali ima tu i ostalih zanimanja.

Najviše se traži prvostupnica sestrinstva ili diplomirana medicinska sestra/medicinski tehničar sa završenim diplomskim ili preddiplomskim studijem Sestrinstva, njih 30, a jednako toliko i medicinskih sestra/tehničara sa završenom srednjom školom.

Traže se također ekonimisti, informatičari i pravnici, a sve detalje možete doznati na ovom linku.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.