Vatra zapalila Tower

Iza Towera je rođendanski vikend: Pogledajte kako je bilo u dva dana proslave

Ana Braškić

Foto S. Drechsler

Foto S. Drechsler



Tower centar Rijeka ovog je vikenda proslavio svoj 11. rođendan i kao svih godina do sada svojim je vjernim posjetiteljima priuštio dva dana za pamćenje. Vrhunac proslave bio je koncert rock grupe Vatra, a popularnu shopping destinaciju na Pećinama posjetilo je više od 25 tisuća posjetitelja.


Grupa Vatra pokazala se kao odličan odabir, brojnu publiku zabavila je svojim najvećim hitovima, a virovitički rockeri prije i nakon koncerta strpljivo su pozirali s brojnim obožavateljicama koje nisu htjele propustiti priliku za fotografiranje.


Foto S. Drechsler


Foto S. Drechsler





Prije samog koncerta Tower je posjetitelje počastio rođendanskom tortom, a brojne pohvale stigle su i na račun modne revije, još jednog neizostavnog dijela rođendanskog programa Towera. Ove godine styling revije zajednički su potpisali dizajnerica Marina Lacković-Matić i njen suprug Krešo Matić koji su odjeću, obuću i modne dodatke odabrali iz bogate ponude zakupaca Tower. Nakon revije brendova zakupaca Marina Lacković-Matić predstavila je odličnu kolekciju vlastitog brenda Larie.


Proslava rođendana Towera počela je već u jutarnjim satima početkom Golden subote te otvaranjem »boxa s letećim kuponima«. Ovo je prvi put da je u Toweru postavljen »box s letećim kuponima«. Kupone su osigurali zakupci Tower Centra, svi su bili dobitni, a posjetitelji su ovom akcijom bili oduševljeni. Tijekom dana je bio organiziran i interaktivni mađioničarski show, facepainting, te modeliranje balona za djecu i zabavljanje uz maskotu Mickey Mousea, a Towerom su prodefilirali artisti klauni.


Program slavlja nastavljen je i jučer nogometnim animacijama, hula hoop performanceom i radionicom, a tijekom vikenda posjetitelji su imali priliku ovjekovječiti svoje raspoloženje u posebnoj fotokabini.