Talijani oklijevali

Galeb se zapetljao u božićne lampice na Korzu. Ovaj mladić odmah ga je krenuo spašavati

Portal Novilist.hr

Foto čitateljica

Foto čitateljica

Postavlja se pitanje tko je odlučio na ovakav način premrežiti riječki Korzo lampicama te koliko će proći dok se neka druga ptica ne zapetlja u dekoracije poput ovog nesretnog galeba



RIJEKA Danas popodne jedan galeb zapetljao se u božićne lampice koje su postavljene kao dio božićne dekoracije na riječkom Korzu. Čitateljica javlja da su vatrogasci stigli za pet minuta, ali nesretnog galeba skidali su Talijani, koji su i postavljali lampice.


– Talijani su krenuli u spašavanje, ali izgledalo je kao da su se bojali galeba. Nisu ga nikako mogli dotaknuti. Stoga se jedan dečko dobrovoljac ponudio da se popne gore u dizalici i spasi galeba, što je uspješno i obavio, priča naša čitateljica.


Međutim, postavlja se pitanje tko je odlučio na ovakav način premrežiti riječki Korzo lampicama, u gradu u kojem živii toliko galebova, golubova i drugih ptica.




– Dekoracija je jako loše zamišljena. Bojim se da će svaki dan morati spašavati kakvu pticu,. Rijeko, što je važnije? Da grad svijetli ili živo biće, pita naša čitateljica.