Vrijeme za putovanje

FlixBusom iz Rijeke, Opatije i Crikvenice do novih europskih destinacija za 69 kuna

P. N.

FlixBus lansira ograničen broj karata za 69,00 kn od danas do 29. travnja koje vrijede za određena putovanja prema odabranim destinacijama od 6. svibnja do 28. svibnja



Uz sigurnost, udobnost te moderne i nove autobuse FlixBus, europski lider u prijevozu putnika, putnicima iz Rijeke, Opatije i Crikvenice ovog proljeća nudi povoljna putovanja prema brojnim europskim


destinacijama.


“Proljeće je najbolje vrijeme za planiranje putovanja prije ljetne groznice. Ako ne volite gužve i vrućine sad je najbolji trenutak posjetiti Budimpeštu, Beč, Prag, Krakov ili Berlin, gradove koji su odnedavno iz Rijeke povezani zelenim autobusom˝, istaknula je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE South regiju.




Naime, početkom travnja krenuo je novi val linija kojim se Rijeka direktno povezala sa Zadrom ali i s brojnim europskim destinacijama poput Maribora, Beča, Praga i Berlina. Večernjim polaskom u 21:10 sati putnicima se pruža bolja iskoristivost dana, ugodnije i brže putovanje zbog manjih gužva na cesti, ali i lakši pristup ostalim gradovima u FlixBus mreži.


Iz Crikvenice i Opatije FlixBus je omogućio direktna putovanja prema Pragu, dok se sredinom svibnja povećava frekventnost polazaka prema Münchenu.


FlixBus


FlixBus



Povodom pokretanja novih linija FlixBus je osigurao ograničeni broj karata za 69 kuna. Karte će biti dostupne od danas 16. travnja pa sve do 29. travnja 2019.


Karte su dostupne putem weba www.FlixBus.hr ili besplatne FlixBus mobilne aplikacije te vrijede za sva direktna putovanja prema odabranim destinacijama od 6. svibnja do 28. svibnja 2019.


Putnicima iz Rijeke tako su po promotivnim cijenama na raspolaganju gradovi poput Maribora, Berlina, Krakova ili Budimpešte.


Iz Rijeke se trenutno može putovati direktno do 8 europskih država – Italije, Francuske, Slovenije, Austrije, Njemačke, Mađarske, Češke i Poljske, a uz presjedanje u nekim od glavnih čvorišta FlixBusa poput Zagreba, Venecije ili Münchena dostupne su i ostale europske države iz FlixBus mreže.


Putnicima na raspolaganju svi benefiti zelene FlixBus mreže FlixBus zelena mreža autobusnih linija proteže se na 28 europskih zemalja te povezuje 2000 destinacija s 350.000 dnevnih linija.


Putujući Europom, FlixBus putnicima omogućen je besplatan Wi-Fi, utičnice, više prostora između sjedala, besplatna prtljaga te mogućnost promjene i otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska. FlixBus aplikacijapreuzima se potpuno besplatno te je dostupna i na hrvatskom jeziku.

Osim jednostavne i brze kupovine karata, putem aplikacije šalju se obavijesti o promotivnim ponudama koje su dostupne isključivo za kupovinu karata putem aplikacije, dostupni su odgovori na najčešća pitanja, obavijesti o mogućim kašnjenjima autobusa zahvaljujući GPS live trackingu, navigacija do najbliže stanice te detaljne informacije o svakoj kupljenoj karti i QR kodu koji je zamjena za printanu kartu.