Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. prosinca 2019.
Akcija Gradske knjižnice

"Dva boda" za sjećanje na nekadašnji kultni klub na Trsatu

"Dva boda" za sjećanje na nekadašnji kultni klub na Trsatu
"Dva boda" za sjećanje na nekadašnji kultni klub na Trsatu
Autor:
Objavljeno: 20. rujan 2016. u 15:16 2016-09-20T15:16:57+02:00

Oni koji pronađu svoju člansku iskaznicu za Palach i »Dva boda« bit će nagrađeni jednogodišnjim članstvom u GKR-u

RIJEKA Gradska knjižnica Rijeka pokrenula je akciju »Dva boda«. Riječ je o akciji čiji je cilj otpuhnuti prašinu sa starih fotografija, plakata, članskih iskaznica, kolektivnih i individualnih sjećanja vezanih uz klub »Dva boda« koji je 80-ih godina prošlog stoljeća bio smješten u prizemlju Dvorane mladosti na Trsatu.

Ove se godine na tom mjestu otvorio Ogranak Trsat Gradske knjižnice, a akcijom »Dva boda« Gradska knjižnica želi prikupiti sve što nosi predznak tog nekadašnjeg kultnog kluba.

Fotografije i ostale promo materijale kluba, disco i rock slušaonica, mode, frizura, plesa, pjesničkih večeri, poljubaca, zagrljaja u »Dva boda« mogu se dostaviti slanjem na mail programi@gkri.hr ili Facebookom, a materijali se mogu i osobno donijeti u Ogranak Trsat, gdje će knjižničarke izvršiti digitalizaciju fotografija. Rok za dostavu materijala je 5. listopada, a oni koji pronađu svoju člansku iskaznicu za Palach i »Dva boda« bit će nagrađeni jednogodišnjim besplatnim članstvom u Gradskoj knjižnici Rijeka.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dobrovoljni mirovinski fondovi uz prinose donose i porezne olakšice te državna poticajna sredstva