Čarobni svijet

Bili smo na reviji avangardnih frizura i make-upa: Majstori škara i kista očarali Crno-bijelim svijetom

Damir Cupać

Foto M. Gracin

Foto M. Gracin



RIJEKA Udruga »Zdola neba Kastavskega« u suradnji s Udrugom Kastafsko kulturno leto organizirala je još jednu uspješnu reviju avangardnih frizura i make-upa »Zdola neba Kastavskega«. Revija je održana u prepunoj garaži Školske sportske dvorane »Matija Katalinić«. Ovogodišnja revija, šesta po redu, održana je na temu »Crno-bijeli svijet«, a pozornicom su prodefilirali modeli s kreacijama Frizerskog salona Urban, Kozmetičkog salona Lamia, Studija zdravlja i ljepote No.7 i Frizerskog studija Hello iz Kastva.


– Malo smo strahovali s obzirom na vrijeme što će biti ove godine i kakav će biti odaziv, ali sve je iznad očekivanja i zbog toga smo presretni. Modnom pistom prošetala su ukupno 24 modela amatera i vjerujem da je i njima bio doživljaj i nezaboravno iskustvo sve ovo što se dogodilo u režiji kastavskih majstora škara i kista. Nastojali smo osigurati ambijent koji će očarati naše posjetitelje kao što su ih očarale i naše djevojke koje su prezentirale kreacije frizerskih i kozmetičkih majstora. I ove godine nismo naplaćivali ulaznice već je svaki posjetitelj mogao dati donaciju koja će treću godinu zaredom biti darovana Udruzi Rijeka 21-Down sindrom. Nastojimo pomoći da se sve osobe s Downovim sindromom uključe u sve segmente društva, izjavila je predsjednica Udruge »Zdola neba Kastavskega« Ivana Rac.


Crno-bijeli svijet / Foto M. Gracin


Crno-bijeli svijet / Foto M. Gracin





Prolog za čarobni »Crno-bijeli svijet« odsvirala je glazbena gošća Avi Fay koja je svirala električnu violinu uz podršku klasika house glazbe na matrici.Prema svemu viđenom Udruga »Zdola neba Kastavskega« odradila je još jedan izvrstan posao u suradnji s kastavskim frizerima i kozmetičarima i nema nikakve dvojbe da će i sljedeće godine Kastav jedva čekati da mu se podari dašak glamura s prekrasnim kreacijama i prekrasnim djevojkama koje su ih iznijele na najbolji mogući način kako bi dočarale crno-bijeli svijet.

Crno-bijeli svijet / Foto M. Gracin


Crno-bijeli svijet / Foto M. Gracin



Crno-bijeli svijet / Foto M. Gracin


Crno-bijeli svijet / Foto M. Gracin