Nakon 30 godina

Air Serbia stiže u Zračnu luku Rijeka: Direktna linija Rijeka-Beograd već od 92 eura

Portal Novilist.hr

Foto Pixsell

Foto Pixsell

Danas je krenula prodaja karata za direktnu liniju Rijeka-Beograd, na kojoj će zrakoplovi Air Serbije ATR kapaciteta 66 sjedišta i A319 kapaciteta 144 sjedišta, prometovati svaki utorak i petak



Nakon rekordne 2018. godine, uz već potvrđena 3 nova avioprijevoznika za ljetnu sezonu 2019.g.: Lufthansu, Voloteu i TUI, potvrđen je i dolazak Air Serbie na Zračnu luku Rijeka.


Air Serbia je srpska nacionalna aviokompanija koja leti do ukupno 49 destinacija u Europi i na Mediteranu, a ima i direktne linije za Bliski istok i Sjevernu Ameriku te posredstvom Etihad Airways-a nudi i direktne letove do međunarodnih odredišta u Aziji, Australiji i Africi.


Na njihovoj mapi destinacija od danas će se naći i Rijeka.




Naime, danas je krenula prodaja karata za direktnu liniju Rijeka-Beograd, na kojoj će zrakoplovi Air Serbije ATR kapaciteta 66 sjedišta i A319 kapaciteta 144 sjedišta, prometovati svaki utorak i petak u razdoblju od 04.06. do 25.10.2019.


Potvrđeno je i da će navedena linija nastaviti prometovati i u zimskom razdoblju, što znači da će tijekom cijele godine postojati direktna zračna veza između Rijeke i Beograda.


Na servisu Putovnica.net trenutno najjeftinija karta od Rijeke do Beograda stoji 92 eura, za let 28. travnja. Let 21. veljače trenutno stoji 103 eura u jednom smjeru.


Uvođenje direktne redovne linije Rijeka-Beograd predstavlja vrlo značajan iskorak za našu regiju, budući je ista uvedena nakon gotovo 30 godina, kada je u bivšoj državi prometovala čak 2 puta dnevno.