Borba s leukemijom

APEL ZA POMOĆ DVOGODIŠNJOJ DJEVOJČICI Pomozimo da Mila krene na put do izlječenja!

P. N.

Foto Facebook

Foto Facebook



RIJEKA Društvenim mrežama danas se proširila vijest o teško bolesnoj Mili Rončević, dvogodišnjakinji kojoj je prije godinu dana dijagnosticirana akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7. Roditelji dvogodišnjakinje Sanja i Marin odslali su apel za pomoć u liječenju svoje mlađe kćeri za koju ističu da nastavak njezinog uspješnog liječenje više nije moguć niti u jednoj bolnici u Europi te je njezina zadnja šansa liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia u Sjedinjenim Američkim Državama. Troškovi liječenja prema trenutačnim procjenama vrlo su visoki te roditelji u svom obraćanju javnosti procjenjuju da iznose oko milijun dolara.


Njihov apel prenosimo u cijelosti:


‘Dragi rođaci i prijatelji,




Ovo je Mila Rončević, moja i Sanjina mlađa kćer. Mila ima nepune 2 godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7). U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia. Troškovi liječenja su vrtoglavi, procjenjuju se na oko 1.000.000,00 USD. (Točan iznos kroz dan dva, čekamo).


Ovim putem molimo sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na HR36 4133 0063 1100 0264 4 na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno – ‘darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević’. 


Svaka kuna je dobrodošla i svaka minuta je važna.


Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22.


Unaprijed zahvaljujemo i molimo dijelite post dalje…


P. S. Za svaki trošak će biti vođena evidencija dostupna na uvid. Za Miline nalaze sa cjelovitom dijagnozom i planom liječenja javite se Martina First (šogorica) u inbox.’