Dobra zabava

Bogat program gastro događanja: Dagnjada uz klapu Kampanel u Jadranovu

Nataša Car



U četvrtak, 4. kolovoza, Jadranovo će biti domaćin slasnog gastro događanja Dagnjade. Dvadesetak ekipa pokušat će skuhati što ukusnije dagnje u kojima će posjetitelji kasnije moći uživati.


Neće se samo jesti jer Dagnjadi prethodi plivački maraton, a nakon Dagnjade slijedi fešta uz odličnu glazbu.


Ekipe će početi kuhati oko 18.30 sati, no ukusnoj hrani prethodit će rekreacija. Već u 16 sati počet će plivački maraton ”1000 metara Svetoga Jakova”. Nakon maratona, sudionici će moći uživati u ukusnim i zasluženim dagnjama. Posjetitelji će moći pratiti sam proces kuhanja te sami vidjeti koje začine će kuhari izabrati kako bi istaknuli okus Mediterana.




Osim zamamnih mirisa i okusa, organizatori su se pobrinuli i za dobru glazbu. Za zagrijavanje atmosfere bit će zadužena domaća grupa ”Trend”, a u 22 sata nastupit će popularna dalmatinska klapa ”Kampanel” u čijim melodijama uživaju sve generacije. Ova nezaboravna zabava potrajat će do ranih jutarnjih sati.


Organizatori ovog događanja su Mjesni odbor Jadranovo, Grad Crikvenica, Turistička zajednica Grada Crikvenice, “Ekskluziva” d.o.o., KPD “Primorje” Rijeka, dok je generalni pokrovitelj Grad Crikvenica.