Nove pustolovine

Novi nastavak avanture kajakom do Karlovca: “Postaje sve teže, ali ne odustajemo!”

P. N.

Foto: Croatian Way

Foto: Croatian Way

Projekt u kojem avanturisti dnevno prelaze u prosjeku 20- 25 km počeo je 31. kolovoza i uskoro se bliži svom kraju, a svoju su avanturu zabilježili na prekrasnim fotografijama



Ekipa Croatian Waya nastavlja svoju avanturu kajakom kojom žele predstaviti prirodne ljepote pet hrvatskih županija (Zagrebačka, Karlovačka, Primorsko-goranska, Ličko-senjska i Istarska). Pogledajte što su sve doživjeli u šestom danu avanture.


Dan 6 – postaje sve teže, ali ne odustajemo!


Ponovo smo proveli dan za pamćenje i preveslali 28 kilometara od Pravutine do Ozlja. Osjetno postajemo sve izmoreniji. Sinoć su nas napustila dva brata Tomac koja su imala veliku ulogu u cijelom događanju, te im se Cro-Way od srca zahvaljuje. Srećom, vraća nam se Mirko, i s veseljem očekujemo njegovu svježinu.




“Sinoć me viroza i sve nuspojave koje dolaze s njom koštala i onih zadnjih atoma snage, dotučen sam, ali nema odustajanja. Ova mala obitelj, pruža potpunu potporu svakom članu i tu se nadam smoći snage za posljednji dan avanture”, javio nam je Saša Kajfeš, idejni tvorac projekta.












Foto: Croatian Way