Otvoreno prvenstvo PGŽ-a

Najbolji skijaši-trkači dolaze iz Goranina

Marinko Krmpotić

Skijaši Goranina najbolji na Županijskom prvenstvu / Snimio Marinko KRMPOTIĆ

Skijaši Goranina najbolji na Županijskom prvenstvu / Snimio Marinko KRMPOTIĆ

Pobjednik Otvorenog prvenstva PGŽ-a u skijaškom trčanju u disciplini noćni sprint je Marko Skender (Ravnogorac) koji je stazu od 1.600 metara istrčao za 3:27.93. Kod žena pobjednica je Nika Blaženić (Goranin) koja je na 1.200 metara ostvarila rezultat 3:37.14



DELNICE Pobjednik Otvorenog prvenstva PGŽ-a u skijaškom trčanju u disciplini noćni sprint je Marko Skender (Ravnogorac) koji je stazu od 1.600 metara istrčao za 3:27.93. Kod žena pobjednica je Nika Blaženić (Goranin) koja je na 1.200 metara ostvarila rezultat 3:37.14.


Dominik Kordiš (Ravnogorac) pobjednik je među seniorima, a Nika Blaženić (Goranin) među seniorkama.  Damjan Šporer (Ravnogorac) najbolji je mlađi senior, a Ana Šnajdar (Goranin) mlađa seniorka.


Među juniorima trijumfirali su Jakov Hladika (Rijeka-Čavle) i Vinka Kvočić (Oroslavlje), najbolji mlađi juniori su Ivan Zaharija (Rijeka-Čavle) i Ines Salopek (Ravnogorac), a kadeti Petar Perušić (Rijeka-Čavle) i Nika Štimac (Goranin). U kategoriji dječaka pobijedio je Karlo Jurković (Budućnost), najbolja djevojčica je Franka Tomić (Goranin).




Članovi Goranina Matija Štimac i Chiara Gašparac  najbolji su cicibani, Ozren Jaška i Lana Sobol (oboje Goranin) najbolji mlađi cicibani. U klupskoj konkurenciji nakon dvodnevnog natjecanja u Ravnoj Gori i Delnicama najuspješniji su bili skijaši Goranina koji su osvojili 1.848 bodova.