Majushka

Maja Šuput u novom poslovnom projektu: Sada pokreće svoj modni brend

Ivana Kocijan

Majushka nije samo projekt, to sam ja u punom smislu te riječi i sve što radim, radim predano, kazala je pjevačica kojoj je partner u poslovnom pothvatu zaručnik Nenad Tatarinov



Popularna pjevačica Maja Šuput upustila se u novi poslovni projekt. Poznata po osmijehu koji nikada ne skida s lica, uvijek dobro raspoložena­ i spremna za akciju, neumorna je pjevačica svoj višak energije odlučila pretočiti u sjajan poslovni potez. Radi se o pokretanju brenda Majushka koji potpisuje sama Maja. Partner u svemu joj je njezin zaručnik Nenad Tatarinov s kojim se savršeno slaže i nadopunjuje u idejama. On kaže – »Maja u svemu ima kreativnu ulogu, a ja njezine ideje provodim u djelo.«


Brend Majushka u asortimanu će imati niz raznovrsnih proizvoda kojima Maja svima želi približiti svoju ljubav prema lijepome, trendovima, modi, glazbi, odnosno prema svemu što nju čini sretnom. Upravo kroz Majushku zaljubljenom je paru cilj prenijeti ljepotu života svima koji će se prepoznati u brendu. Jedni od proizvoda su mikrofoni Majushka koji dolaze u tri boje: crnoj, zlatnoj i rose gold. Platforma pomoću koje će se moći doći do njihovog asortimana je web-shop putem kojeg svi zainteresirani mogu vrlo jednostavno obaviti kupnju ili na jednom mjestu pogledati što se sve krije iza brenda Majushka.


– Svoju neiscrpnu energiju ulažem u sve što radim i ovaj novi projekt me posebno raduje. Nenad i ja se nadopunjujemo u svemu i imamo velike planove i ideje za budućnost. Majushka nije samo projekt, to sam ja u punom smislu te riječi i sve što radim, radim predano od početka do kraja, jednostavno uživam u životu i svakom danu i tu ljepotu bih htjela približiti svima. Rad se uvijek isplati, a i spašava, rekla je Maja Šuput.




Isto tako, nije tajna koliko Maja voli gastronomiju te je upravo zato u planu nešto vrlo uzbudljivo, ali više o tome otkrit će nam kad za to bude vrijeme. Ono što znamo je da možemo očekivati nešto veselo, šareno i razigrano, mjesto na kojem zabave sigurno, neće nedostajati.