Otvaranje ski roler sezone

Goraninovih 13 državnih medalja u disciplini brdo

Marinko Krmpotić

Skijaši i skijašice delničkog Goranina / Snimio Marinko KRMPOTIĆ

Skijaši i skijašice delničkog Goranina / Snimio Marinko KRMPOTIĆ

Odličan organizator utrke na Platku bio je TSK Rijeka Čavle, a 13 osvojenih medalja Delničanima su donijela četiri naslova prvaka Hrvatske, četiri viceprvaka i pet brončanih odličja



DELNICE  Na otvaranju ski roler sezone članovi delničkog SK-a Goranin ostvarili su odlične rezultate osvojivši 13 medalja na Prvenstvu Hrvatske u disciplini brdo. Ta je utrka ujedno bila i otvoreno prvenstvo Primorsko-goranske županije, tzv. Žiletov memorijal, a bodovala se i za ljetni i cicibanski kup u ski rolerima.


Odličan organizator utrke na Platku bio je TSK Rijeka Čavle, a 13 osvojenih medalja Delničanima su donijela četiri naslova prvaka Hrvatske, četiri viceprvaka i pet brončanih odličja.


Naslovom prvaka Hrvatske u svojim su se kategorijama okitili – Lana Sobol (cicibanke), Matija Štimac (dječaci), Ema Sobol (kadetkinje) i Nika Blaženić (seniorke).




Srebrne medalje i status viceprvaka zaslužili su Vinka Petrović (cicibanke), Boris Štefančić (dječaci), Lana Kudlik (kadetkinje) i Sven Kuprešak (juniori), a treća mjesta i brončane medalje osvojili su Ozren Jaška (cicibani), Nikolina Živanović (cicibanke), Matija Naglić (kadeti), Borna Petrović (kadetkinje) i Ana Mataja (mlađe juniorke).


Zahvaljujući ovim osvojenim medaljama, ali i nizu drugih odličnih plasmana u prvih deset, Goranin je u klupskoj konkurenciji najuspješniji na ovom natjecanju, a seniorka Nika Blaženić je pobjednica i u apsolutnoj kategoriji!