200 izlagača u Areni

Park prirode Velebit na turističkom sajmu ‘Place2Go’

Marin Smolčić

Zanimanje posjetitelja za zaštićenim područjima svake godine raste pa smo i ove godine podijelili mnoštvo promidžbenih materijala i razgovarali s mnogim potencijalnim turistima i tour-operatorima. Park prirode Velebit je uistinu jedinstveno zaštićeno područje koje je svakim danom sve više potvrđuje kao destinacija vrijedna pažnje, rekla nam je Ivana Svetić iz PP Velebit



GOSPIĆ/ZAGREB Netom održani 8. Međunarodni turistički sajam „Place2Go“ okupio je u zagrebačkoj Areni mnoštvo izlagača i posjetitelja iz cijeloga svijeta. Među više od 200 izlagača iz 22 države na ovome sajmu se svakako respektabilno predstavila Hrvatska.


Ličko-senjska županija prezetntirala je pri tome svoja zaštićena područja na zajedničkom štandu, gdje je svoje mjesto našao i Park prirode Velebit. Ovu ustanovu na sajmu je predstavljao tim na čelu s Ivanom Svetić, voditeljicom marketinga PP Velebit.


– Naša se ustanova već više godina predstavlja na sajmovima turizma i u tome smo smislu prepoznati kao destinacija izuzetno očuvane prirode, besprijekornih ljepota, endemskih i reliktnih osobina flore i faune. S prostora Ličko-senjske županije s nama su bili predstavnici triju nacionalnih parkova: Plitvička jezera, Sjvereni Velebit i Paklenica. Zanimanje posjetitelja za zaštićenim područjima svake godine raste pa smo i ove godine podijelili mnoštvo promidžbenih materijala i razgovarali s mnogim potencijalnim turistima i tour-operatorima. Park prirode Velebit je uistinu jedinstveno zaštićeno područje koje je svakim danom sve više potvrđuje kao destinacija vrijedna pažnje, rekla nam je Ivana Svetić iz PP Velebit.


Turistički sajam Place2Go u Zagrebu


Turistički sajam Place2Go u Zagrebu