Ličko-senjska županija

Otkazana sjednica Županijske skupštine: Priprema li se teren za rušenje Milinovića?

Marin Smolčić

Foto Dino Stanin/PIXSELL

Foto Dino Stanin/PIXSELL

Svakako su bliže spekulacije da se redefinira politička trgovina aktera ove priče ili pripremi teren za rušenje župana Darka Milinovića



 


GOSPIĆ Za sutra najavljena sjednica Županijske skupštine Ličko-senjske županije ipak se neće održati. Predsjednik ovoga tijela Marijan Kustić prebacio je održavanje ove sjednice  za 2. svinja od 13 sati.


Sjednica Županijske skupštine koju su mnogi s pravom smatrali presudnom jer je trebao biti donesen Proračun Ličko-senjske županije za  2019. navodno je odgođena zbog uskrsnih blagdana.




Vjerojatno će bliža istini ići teorija po kojoj vijećnici nisu toliko strastveni vjernici jer se otkazana sjednica trebala održati u četvrtak, što su predlagači znali i mnogo ranije.


Svakako su bliže spekulacije da se redefinira politička trgovina aktera ove priče ili pripremi teren za rušenje župana Darka Milinovića.


Zanimljivo je  kako su se zadnjih dana nakon konačno održane konstituirajuće sjednice Županijske skupštine čuli pomirljivi tonovi, pljuštali su međustranački komplimenti i otvorena dodvoravanja, dok je npr. samo koji dan ranije predsjednik HSP-a Karlo Starčević tijekom obraćanja novinarima izjavio kako „Darko Milinović već 20 godina politički terorizira Ličko-senjsku županiju i tome već jednom treba doći kraj“!