Turističko naselje

Big Bear Resort kod Vrhovina: Veliki medo za veliki odmor

Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić



VRHOVINE Ona stara poslovica „po jutru se dan poznaje“ mogla bi se primjeniti na novo turističko naselje Big Bear Resort u Donjem Babinom Potoku. Smješten uz samu državnu cestu od Vrhovina do Plitvičkih jezera „Veliki medo“ je na samom početku svojega rada pokupio sve komplimente gostiju i struke.


O tom „jutru“ više nam je rekao vlasnik Big Beara Zvonimir Petričević koji je izuzetno zadovoljan prvim mjesecima rada ovoga naselja.


– S obzirom da smo ovaj resort otvorili tek u travnju, a prvi gosti su počeli dolaziti u mjesecu svibnju, s dinamikom posjeta smo izuzetno zadovoljni. Zaključno s početkom rujna imali smo više od 8 000 noćenja u našim objektima.




Posjetitelji su u 95 posto slučajeva stranci. Bilo je dana kada su sve 32 kućice bile zauzete. Ovo je bila godina uhodavanja posla, stjecanja dobrog imidža i popularnosti našeg Big Bear Resorta.



Blizina Plitvičkih jezera, ZIP-line žičara, skora izgradnja Skijaškog centra Bijeli vrh i netaknuta priroda dovoljni su razlozi da naši gosti budu prezadovoljni boravkom kod nas.


Ovome svakako pomažu uređenost i oprema u našim objektima tako da naši gosti uživaju u svakom segmentu ove priče, rekao nam je Zvonimir Petričević.


Big Bear Camping Resort gostima nudi 100 smještajnih jedinica. Od toga 32 mobilne kućice i 60 mjesta za kampere.


Izgrađen je i etno restoran kapaciteta 150 gostiju i suvenirnica s mnoštvom originalnih ličkih proizvoda.