"Ožujak – oaza wellnessa"

U Milenij hotelima radionice o pripremi sirove hrane i meditaciji

Marina Kirigin

Prvog vikenda u ožujku, u Grand hotelu »Četiri opatijska cvijeta« održavat će se dvije radionice za koje se prijave primaju na wellness recepciji hotela. Radionicu pripreme sirove hrane vodit će Lena Jurić u subotu (5. ožujka) od 14 do 17 sati, a cijena po osobi je 200 kuna



OPATIJA Tradicionalnoj opatijskoj manifestaciji »Ožujak – oaza wellnessa« posebnim programima pridružili su se i Milenij hoteli koji u svoja dva wellness centra tijekom ožujka nude posebne beauty programe, tajlandsku masažu te raznolike i zanimljive radionice.


Prvog vikenda u ožujku, u Grand hotelu »Četiri opatijska cvijeta« održavat će se dvije radionice za koje se prijave primaju na wellness recepciji hotela. Radionicu pripreme sirove hrane vodit će Lena Jurić u subotu (5. ožujka) od 14 do 17 sati, a cijena po osobi je 200 kuna.


Na radionici će se učiti na koji način kombinirati ovu vrstu kuhinje sa standardnom pripremom te pripremiti nekoliko recepata koji uključuju primjer kreativnog zdravog doručka.




Dan kasnije, u nedjelju, od 9.30 do 12 sati održat će  se radionica »Umijeće meditacije uz TriYoga Flows – pustolovina odlaska nikamo«. Radionicu će voditi Renata Reiner, a cijena po osobi  iznosi 50 kuna.