Hitna intervencija

Požar na gradilištu novog vrtića u Opatiji, jedna osoba ozlijeđena

Marina Kirigin

Foto: M. ANIČIĆ

Foto: M. ANIČIĆ

Na intervenciju smo izašli sa tri vatrogasna vozila i šest ljudi, a u svega dvadesetak minuta od dojave požar je bio lokaliziran, rekao je zapovjednik opatijske Javne vatrogasne postrojbe Gordan Filinić



OPATIJA Dječji vrtić u izgradnji na opatijskoj Punta Kolovi danas ujutro bio je poprište požara građevinskog materijala u kojem je jedna osoba ozlijeđena. Odmah po pojavi gustog crnog dima, kojeg su uočili građani te obavijestili vatrogasne službe, na intervenciju su izašli vatrogasci, policija i hitna pomoć kako bi pružili pomoć osobi koja je ozljeđena uslijed trovanja dimom. Kako doznajemo, požar je izbio u dijelu vrtića koji se tijekom radova koristio za skladištenje materijala.


Da se radi o požaru građevinskog materijala potvrdio je i zapovjednik opatijske Javne vatrogasne postrojbe Gordan Filinić. Naveo je kako su odmah po dojavi građana u 10.46 sati interventne službe izašle na teren, te kako je požar lokaliziran već u 11.05 sati.


– Na intervenciju smo izašli sa tri vatrogasna vozila i šest ljudi, a u svega dvadesetak minuta od dojave požar je bio lokaliziran. Izvidom će se utvrditi šteta i uzrok požara koji je zadimio cijelu zgradu i oštetio dva prozora – rekao je Filinić, navodeći kako je osoba koja se nagutala dima prevezena u KBC Sušak.




Foto: M. ANIČIĆ


Foto: M. ANIČIĆ