Presica

Opatijci će uskoro dobiti brojne povlastice koje proizlaze iz Općih uvjeta parkiranja

Srđan Brajčić

Dujmićeva Nezavisna lista ispunjava obećanja - Vladimir Brnečić, Zorica Sergo, Andreja Rudančić i Vlado Vošlajer / Foto V. Karuza

Dujmićeva Nezavisna lista ispunjava obećanja - Vladimir Brnečić, Zorica Sergo, Andreja Rudančić i Vlado Vošlajer / Foto V. Karuza



OPATIJA Vijećnik i predsjednik Nadzornog odbora Opatije 21 Vladimir Brnečić na konferenciji za novinare da je iz Ministarstva unutarnjih poslova stigla suglasnost na Opće uvjete parkiranja na javnim površinama u Opatiji.


No da bi novi uvjeti parkiranja u Opatiji zaživjeli, podsjetio je Brnečić, treba još pričekati njihovo usvajanje na Gradskom vijeću Opatije. Sjednica će se održati 13. travnja, tako da će Opatijci uskoro dobiti brojne povlastice koje proizlaze iz Općih uvjeta parkiranja u Opatiji.


Brnečić je pritom ocijenio da odluka Državne komisije za kontrolu provođenja postupka javne nabave o poništenju poništenja natječaja za kupnju novih aparata za parkiranje neće utjecati na poslovanje Opatije 21. Naime, Opatija 21 koncem prošle godine objavila je javni natječaj za kupnju novih uređaja za naplatu parkiranja.




Međutim, direktor Opatije 21 Igor Štok poništio je taj natječaj nakon što je Državna komisija pronašla bitne povrede postupka javne nabave, provjeravajući navode iz žalbe kastavske firme Came na natječajnu dokumentaciju.