Reagiranje: B. Mirković: »Djelatnica Elite u bolnici...« (2)

Mirković: ‘Gnjusna je laž da Markuove mrzim na nacionalnoj osnovi’

P. N.



Poštovani, prisiljen sam reagirati na gore navedeni članak iz razloga još jedne u nizu laži kojima se služi obitelj Marku uz pomoć čelnika albanske manjine. Ovrhom koja je provedena 28. 11. 2018. jasno i nedvosmisleno stoji zabrana daljnjeg prolaza preko terase te pravomoćnom presudom. Zabranjuje se uznemiravati tužitelja u izvršavanju njegovih suvlasničkih ovlasti te mu se zabranjuje uklanjanja paleta s građevinskim materijalom. Slijedom prethodno navedenog, obaveza Tona Markua je bila napustiti navedenu česticu, što on nije učinio nego je ostao unutar ugostiteljskog objekta, što ja nisam znao te sam želio vratiti palete s građevinskim materijalom na prvobitno mjesto gdje sam ih postavio prije par godina s kojeg su uklonjene od strane obitelji Marku.


Međutim, došlo je do nezgode za koju žalim, ali smatram da nisam kriv. Radi se o tome da sam gurao paletu s materijalom tešku oko 600 do 700 kila, u jednom momentu iz lokala istrčali su Ton Marku s obitelji, kao i djelatnica. Nisam očekivao takvo njihovo reagiranje, a s obzirom na to da nisam mogao momentalno stati, došlo je do kontakta drvene palete s djelatnicom restorana. Kasnije sam čuo da je dobila udarac u nožni prst, još jednom izražavam žaljenje, naročito iz razloga što ta djelatnica apsolutno nije krivac za nemile događaje oko deložacije. Napominjem da je obitelj Marku istrčavanjem iz lokala odmah krenula u fiizički obračun sa mnom. Ton Marku je uzeo jedan poveći kamen koji je bio na paleti i njime me pokušao udariti, međutim od prisutnih je u tome bio onemogućen pa me je udario nogom. Vidjevši da dotični ne misli poštivati pravomoćnu presudu, sutradan sam ogradio prostor i zapriječio paletama ulaz u lokal koji je već prije par dana zatvoren.


Moram reagirati i na njihovu tvrdnju da s moje strane stoji mržnja po nacionalnoj osnovi, što je GNUSNA LAŽ kojom se služe u dnevno-političke svrhe. Napominjem da imam u Opatiji puno prijatelja kao i kućnih prijatelja albanske nacionalnosti, za koje držim da su divni ljudi. Njihovim takvim lažnim izjavama pokrenuli su na društvenim mrežama govor mržnje i ozbiljne prijetnje prema meni, stoji u reagiranju Božidara Mirkovića.