Gastro priredba

Gourmet priča Opatijske rivijere: Vrhunske delicije i čaša žlahtine po 10 kuna

Marina Kirigin

Foto arhiva NL / M. Aničić

Foto arhiva NL / M. Aničić



OPATIJA Gastro priredba »Gourmet priča Opatijske rivijere« održat će se ove nedjelje od 11 sati u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer u Opatiji. Brojnim gostima ponudit će priliku da kušaju jedinstvene gastronomske delicije po pristupačnim cijenama.


U organizaciji Turističke zajednice Opatija, ugostitelji Opatijske rivijere predstavit će bogatu gastro ponudu s vrhunskim zalogajima po cijeni od 10 kuna, a sudjelovat će restorani Bevanda, bianco&nero, Casa Tua – Hemingway, Vongola, Yacht Club, Roko, te hoteli Adriatic, Kvarner i Mozart. Uz gastronomsku ponudu posjetitelji će moći uživati u vinima Udruga žlahtina po cijeni od 10 kuna za čašu vina te degustirati i kupiti autohtone proizvode direktno od proizvođača – Atelier Ecostyle koji će predstaviti čokoladne priče Opatijske rivijere i suvenire Lungomare te Buretić Bregi koji će ponuditi tradicionalne mesne delicije, najavljuju iz opatijskog TZ-a. U zabavnom dijelu programa predstavit će se Dino Antonić i 4 shades, a svoj dolazak na manifestaciju najavili su i finalisti RTL-ovog showa »Tri, dva, jedan kuhaj!« Luka Dančulović i Doris Vlah.


– Ovo je centralni događaj »Gourmet priča Opatijske rivijere i Rijeke« u koju se uključilo 72 restorana i konoba, a koja traje do 19. lipnja kada se po popularnim cijenama nude kvarnerski meniji – istaknuli su u TZ-u.