Za svakog ponešto

Ekskluzivni partyji probudili Opatiju: Stara dama posjetiteljima opet nudi i – noćni život

P. N.

Foto Marin Aničić

Foto Marin Aničić

Opatijski noćni klubovi već godinama imaju kultni status, a njima se od prošlog ljeta pridružio i Angiolina Re-Sea Dance, klub smješten u prostoru obnovljenog kupališta Lido



Kvarnerska stara dama imenom je možda stara, ali njen noćni život  se probudio. Programi poput RetrOpatije i Opatija carski grad pokazali su kako ova koljevka kvarnerskog turizma itekako ima potencijal postati mjesto u koje se odlazi da bi se bio viđen. Koncerti i zbivanja na Ljetnoj pozornici razlog su zbog kojih mnogi dolaze u Opatiju. U Opatiji i njenoj bliskoj okolici djeluju i neki od najboljih hrvatskih restorama, a nakon dobre večere vrijedi posjetiti noćni klub.


Dio opatijskih noćnih klubova već godinama imaju kultni status, a njima se od prošlog ljeta pridružio i Angiolina Re-Sea Dance, klub smješten u prostoru obnovljenog kupališta Lido, ispod istoimenog parka i Ville Angioline.


Ovaj klub u srpnju je proslavio prvi rođendan, a tijekom cijelog ljeta, svaki vikend nude prave klupske poslastice. Ambijent koji se prostire na 800 kvadrata prostora raspoređenog na tri etaže, tijekom dana kupačima omogućuje ugodniji boravak i nudi raznovrsne sadržaje poput bara i restorana, brijačnice i tattoo studija Gentlemen’s Shop te pop-up store-a renomiranog brenda DIESEL.




Iz popularne plaže u noćne sate objekt se transformira u jedinstveni klupski prostor koji nudi raznovrsan program i gostovanje renomiranih izvođača i artista te omogućava održavanje raznovrsnih manifestacija.


Opatija


Opatija



Za spektakularno otvorenje sezone 22. lipnja zadužena je bila grupa High On Heels iz Londona. U srpnju je održana svima dobro poznata klupska poslastica R’n’B Exclusive, a za jedinstveni provod uz najbolje glazbene ritmove zadužen je bio poseban gost iz Frankfurta, MTV Blackbeat tour DJ Dado koji se može pohvaliti s više od dvije stotine međunarodnih nastupa te suradnji sa Sean Paulom, Tygom i brojnim drugim velikim glazbenim imenima. Plesnim nastupom posjetitelje su zabavljali ekskluzivni R’n’B performeri, a goste su animirale hostese odjevene u haljine koje je posebno za  RnB Exclusive dizajnirao Juraj Zigman.


Angiolina Re-sea dance ovog je ljeta ugostila i jedinstveni Playboy Party kada je za najbolje glazbene hitove bio zadužen DJ Emilio Dalbello. Da se znaju prilagoditi i stranim gostima pokazali su početkom kolovoza, u vrijeme kada dolazi najviše posjetitelja iz Italije, održan je Italian Weekend uz DJ-a Giona Guidija koji je publiku zagrijao brojnim house hitovima. Isti vikend nastupio je i talijanski DJ Nicola Fasana koji je poznat i po svojim brojnim suradnjama s poznatim glazbenim imenima poput Pitbulla, Miami Rocketsa, Kat Delune i Mohombija. Svojim nastupima publiku je oduševio diljem svjetski poznatih destinacija poput Španjolske, Francuske, Švicarske, Engleske, Grčke, Dubaija te Šri Lanke, Turske pa sve do najpoznatije Ibize u jednom od najpopularnijih klubova na svijetu Ushuai.


Kolovoz je u Angiolinu doveo još jednog posebnog gosta, poznatog švicarskog DJ-a i producenta DJ A.S.One, koji svojim nastupima, već godinama, publiku oduševljava diljem cijeloga svijeta, a status najboljeg švicarskog DJ-a potvrđuju i njegove brojne producentske suradnje sa svjetski poznatim DJ-ima i američkim reperskim imenima.


Foto Marin Aničić


Foto Marin Aničić



Sinoć je posjetitelje zabavljala popularna grupa Connect, a zabava u Angiolini nastavlja se i tijekom jeseni i zime. Zato je svaki vikend dobra prilika za posjet staroj dami koja itekako ima što ponuditi. (NL promo)


PROGRAM ZA RUJAN


7.9. Playboy Party


14.9. RnB Exclusive 


21.09. Rasta live


28.9. Angiolina Latina Jam with Dj Cashew


5.10. Buba Correli & Jala Brat