Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. listopada 2019.
Inicijativa udruge

U Omišlju i Njivicama vozit će se električni bicikli

Foto: Mladen Trinajstić
Foto: Mladen Trinajstić
Autor:
Objavljeno: 6. listopad 2017. u 13:58 2017-10-06T13:58:19+02:00

OMIŠALJ Predstavnici udruge »Moj otok« koja je već godinama, kako na Krku tako i na području cijele regije prisutna kroz svoje brojne zapažene, ekologiji okrenute projekte, nastavlja s programom usmjerenim predstavljanju i promoviranju uporabe električnih bicikala.

»Vozimo električne bicikle u Omišlju i Njivicama« naziv je predavanja kojeg će, u nastojanju promocije tog ekološkog i zdravog načina kretanja vodstvo spomenutog udruženja najprije održati u Omišlju, a tjedan kasnije i u Vrbniku, naravno pod nazivom »Vozimo električne bicikle u Vrbniku«.

Za ovu subotu (7. listopada) najavljeno predavanje, s početkom od 16 sati, upriličeno će biti u vijećnici Općine Omišalj. Električne bicikle zainteresirani će žitelji tih dvaju naselja najsjevernije krčke lokalne zajednice i sami isprobati – sat prije i sat nakon prezentacije, na trgu ispred zgrade Općine. Isto vrijedi i za predavanje koje će u Vrbniku, u Domu na Škujici, biti organizirano iduće subote, 14. listopada, također s početkom od 16 sati.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.