El diablo

Tuna od 100 kilograma otvorila BIG OM!

P. N.



12. BIG OM započeo je prema scenariju kojega su priželjskivali i organizatori i ribolovci te je potvrdio najave da tune i te kako plivaju Kvarnerom.


Tek nekoliko sati nakon početka natjecateljskog vremena posada El diablo pod vodstvom Roberta Šepinskog iz Voloskog izvukla je tunu tešku cca 100 kilograma.


U ovim trenutcima na štapu je još jedna tuna, procjenjuje se približne težine, a s njom se nadmudruje posada Marko pod vodstvom iskusnog robilovca Dražena Horvata.




Službeno vaganje dnevnog ulova i prolgašenje dnevnog pobjednika na Rivi Ivana Pavla II. u Omišlju večeras će biti napeto, a počinje u 20,00h. Posjetitelje očekuje dobra zabava uz glazbu uživo i tunu na meniju!


12. BIG OM službeno je započeo sinoć svečanim otvorenjem u omišaljskoj lučici. Kao i uvijek vladalo je prijateljsko i ležerno ozračje, posvećeno isključivo i jedino sportu i ribolovu.


Tijekom tri natjecateljska dana za prestižni omišaljski kup i ulaznicu za svjetsko big game fishing prvenstvo u Kostariki natjecat će se 21 posada iz sedam zemalja.