Prikupljeno sto tisuća kuna

Trinaest momčadi igralo za Vedrana u Malom Lošinju

Bojan Purić

Snimio Bojan PURIĆ

Snimio Bojan PURIĆ

Prije finala održana je licitacija sportskih dresova, a tijekom četiri dana održavanja turnira prodavana je hrana i piće, što je s ostalim dobrovoljnim prilozima sve zajedno donijelo zbroj od 73.800 kuna, da bi na proglašenju najboljih momčadi gradonačelnica Ana Kučić objavila da će Grad Mali Lošinj zaokružiti tu cifru na sto tisuća



MALI LOŠINJ Sto tisuća kuna je završni saldo dobrotvorne akcije na malonogometnom (formula igre “5+1”) božićnom turniru u sportskoj dvorani Bočac.


Sudjelovalo je trinaest otočnih momčadi, a u finalu je “CB Merag” pobijedio “Swag” s 2:0. Treće mjesto pripalo je momčadi “Marina”, koja je pobijedila “Tamaris” s 5:1.


Prije finala održana je licitacija sportskih dresova, a tijekom četiri dana održavanja turnira prodavana je hrana i piće, što je s ostalim dobrovoljnim prilozima sve zajedno donijelo zbroj od 73.800 kuna, da bi na proglašenju najboljih momčadi gradonačelnica Ana Kučić objavila da će Grad Mali Lošinj zaokružiti tu cifru na sto tisuća.




Iznos je namijenjen pomoći oporavku teško ozlijeđenog Vedrana Bošatlića, mladića žrtvu uličnog nasilja.


Osim momčadskih, dodijeljena su pojedinačna priznanja; Josip Jerneić (“Tamaris”) je najbolji strijelac, Boško Vunduk (“CB Merag”) najbolji igrač, a Dorian Topić (“Swag”) najbolji vratar turnira.


“Lanterni” je pripalo priznanje za “fair-play”. Revijalno su održane i utakmice žena Lošinja i Cresa, te najmlađih lošinjskih natjecatelja.