Prestižna nagrada

Rapski Valamar Collection Imperial Hotel u društvu najluksuznijih

Mladen Trinajstić

S četiri zvjezdice kategorizirani rapski hotel proglašen najluksuznijim među povijesnim hotelima u Europi



POREČ/RAB – Svjetska organizacija World Luxury Hotel Awards u Finskoj je dodijelila nagrade najluksuznijim hotelima, a među najboljima na svijetu su čak tri objekta Valamar Riviere. Četvrtu godinu za redom laureati su Valamar Collection Isabella Island Resort i Valamar Collection Dubrovnik President Hotel, dok je rapski Valamar Collection Imperial Hotel prvi put ušao u društvo najluksuznijih. Peterozvjezdani Hotel Valamar Collection Dubrovnik President nagrađen je kao najbolji europski luksuzni resort na plaži (Luxury Beach Resort), Valamar Collection Isabella Island Resort ponio je pak nagradu kao najbolji europski luksuzni otočni resort (Luxury Island Resort), a s četiri zvjezdice kategorizirani Valamar Collection Imperial Hotel proglašen najluksuznijim među povijesnim hotelima u Europi (Luxury Historical Hotel).


– Ova je nagrada potvrda da kvalitetu, koju postižemo kontinuiranim ulaganjima u naše destinacije i objekte, osim gostiju, prepoznaje i struka. Iznimno sam ponosan što smo se i ove godine našli u odabranom društvu najboljih i nadam se da ćemo i u budućnosti uspješno nastaviti ispunjavati visoke zahtjeve koje tržište svakodnevno stavlja pred nas – istaknuo je u toj prigodi Denis Prevolšek, direktor porečkog Valamar Collection Isabella Island Resorta.


Ponos i zadovoljstvo ostvarenim priznanjem nije skrivao niti direktor rapskog hotela.




– Zaista sam ponosan što se i Valamar Collection Imperial Hotel našao u društvu najluksuznijih hotela, za što su posebno zaslužni svi zaposlenici koji neumorno i predano pristupaju svojoj glavnoj misiji: pružanju nezaboravnih trenutaka našim gostima – naglasio je Damjan Dumić, prvi čovjek spomenutog luksuznog otočnog smještajnog kompleksa.


Prestižnu međunarodnu nagradu World Luxury Hotel Awards hoteli diljem svijeta smatraju vrhunskim postignućem. Ona je priznanje struke hotelima da su kao luksuzni objekti uspjeli postaviti visoke standarde u hotelijerstvu te se tako istaknuti i razlikovati od ostalih hotela visoke kategorije. Ova nagrada u turizmu se percipira kao svojevrsni Oscar koji se pobjednicima uručuje na gala ceremoniji krajem godine, poput ove u Finskoj.