Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 6
Sutra: 12° 12° 6
20. studenoga 2019.
Ivan Vlahović

U valu prebjega jedan čovjek odlučio je napustiti Bandića: "Bio sam mlad i neiskusan"

Foto Facebook, Darko Jelinek
Foto Facebook, Darko Jelinek
Autor:
Objavljeno: 10. siječanj 2019. u 9:05 2019-01-10T09:05:49+01:00

Bio sam i mlad i neiskusan i pogriješio sam kada sam odlučio pomoći Milanu Bandiću, rekao je Ivan Vlahović

Zagrebačkog gradonačelnika napustio je šef njegove stranke u Požegi. Ivan Vlahović, inače bivši SDP-ovac, iz Partije je izbačen 2016. godine nakon čega se odlučio priključiti Stranci rada i solidarnosti, javlja Večernji.

Vlahović kaže da iz SDP-a nije izišao svojevoljno, nego da ga je iz stranke izbacio tadašnji šef požeško-slavonskog SDP-a Zdravko Ronko. Razlog je, kako sam Vlahović kaže, što je bio protiv toga da se Zdravko Ronko ponovno natječe na lokalnim izborima za gradonačelnika Požege, ali i činjenica da je u kampanji za šefa stranke bio šef kampanje Zlatka Komadine u Požeškoj županiji.

- Kada su me izbacili, odlučio sam da neću biti politički neaktivan. Kako su me u tom periodu kontaktirali iz stranke Milana Bandića, ja sam naivno mislio da se tu može ispravno raditi. No prevario sam se.

Nakon što je na čelo SDP-a došao Bernardić, razmišljao sam o tome da se ponovno vratim u SDP, međutim, tada je još uvijek u Požegi u SDP-u glavni bio Ronko, a bez pozitivnog odgovora Gradskog odbora povratak nije uopće moguć, kaže Vlahović.

- Bio sam i mlad i neiskusan i pogriješio sam kada sam odlučio pomoći Milanu Bandiću. Ovome što Bandić radi glasači nisu dali potporu, a ono što je napravio Ronko kada je prešao u njegov Klub nema veze s moralom, izjavio je Vlahović za Večernji.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija