Zagrebačka skupština

Tomašević o Bandićevom projektu Zagrebački Manhattan: Sada je na potezu DORH

Hina

Foto Darko Jelinek

Foto Darko Jelinek



ZAGREB – Predsjednik Kluba zastupnika lijevog bloka u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Tomislav Tomašević u srijedu je nakon skupštinske sjednice i odbacivanja njihova prijedloga da se gradonačelnika Bandića obveže na izvješće o zagrebačkom Manhattanu poručio kako je sada na potezu DORH.


“Bandić je prvo kukavički pobjegao nakon aktualnog sata i nije prisustvovao našoj točki Kluba zastupnika lijevog bloka oko izvješća koje bi gradonačelnik trebao podnijeti Skupštini o projektu ‘Zagrebački Manhattan’.


Nakon dva sata žestoke rasprave Bandić je stigao u Skupštinu i s govornice poimence zabranio pročelnicima da se više javljaju u raspravi jer su se u odgovorima na naša logična pitanja sve dublje uvaljivali u protuzakoniti apsurd zbog kojeg će Grad Zagreb imati štetu”, napisao je Tomašević (Zagreb je NAŠ!) na svom Facebook profilu i dodao da se tako nešto još nikada nije dogodilo.




“Predsjednik Skupštine je nakon te Bandićeve izjave sazvao stanku. Nakon odgovora pročelnika u raspravi je čisto kao suza da je na potezu DORH”, poručio je Tomašević.