Osnivač Agrokora

Todorić: ”Od 1975. sam radio dan i noć i nikad nisam imao para, a sad ću kroz tužbe dobiti ogromne novce”

P. N.

Reuters

Reuters

Ja ću sada konačno kroz tužbe koje ću podići dobiti sigurno velike, ogromne novce. Ja ću prvi put imati para i prvi put ću reći da mogu kazati da sam bogat čovjek. Međutim ja ću kao i do sada sve uložiti u Hrvatsku, sebi ni kune, kazao je Todorić



Osnivač Agrokora Ivica Todorić kazao je da je očekivao da će Visoki trgovački sud potvrditi nagodbu u Agrokoru te da će sud u Londonu odbiti njegov zahtjev i potvrditi izručenje Hrvatskoj.


“Ja sam to očekivao, to je sada dio moje stvarnosti i mojih obaveza i zadataka koje imam i ja se jako dobro s njima nosim jer mislim da to sve ide u odličnom smjeru koji sam i sam planirao”, kazao je Todorić u intervju za Novu TV.


Vraćaju li vam jamčevinu sad? Kako ako je račun blokiran?




Jamčevinu ne, vraćaju je onima koji su je uplatili.


Kako ćete se boriti protiv odluke Visokog trgovačkog suda?


Pravnim sredstvima.


U inozemstvu?


I u inozemstvu.


Još kratko ste u Londonu jer se vraćate u Hrvatsku. Kako vidite svoju budućnost dalje?


Ja sam do sada od 1975. radio dan noć i nikad nisam imao para, nisam imao vremena, nisam imao ništa. Ja ću sada konačno kroz tužbe koje ću podići dobiti sigurno velike, ogromne novce. Ja ću prvi put imati para i prvi put ću reći da mogu kazati da sam bogat čovjek. Međutim ja ću kao i do sada sve uložiti u Hrvatsku, sebi ni kune.


Ne vjerujete da ćete dugo biti u Remetincu?


Meni je svejedno bio, netko veli da ću Božić doživjeti. Može biti i 15 Božića, ali je važno da ja, kako se zove, dođem do istine. I nažalost ta će istina dramatično hrvatsku državu koštati, kazao je Todorić, piše Dnevnik.hr.