Bitka u KBC-u Zagreb

Teško ozlijeđena djevojčica s Paga je stabilno, dobiva lijekove za smanjenje otoka mozga

Hina

 Ona je teško ozlijeđena, ima povrede glave, grudnog koša i trbuha i na aparatu je za disanje. Nadamo se da će sve biti dobro. Ozljede lica će se zbrinjavati sutra, sada je osnovni problem glava, djevojčica dobiva lijekove da se smanji otok mozga - kazao je zamjenik ravnatelja KBC Zagreb Milivoj Novak.



NOVO 22.22 Kako javlja RTL Direkt, liječnici su zadovoljni kako se situacija razvija i djevojčica ima šanse da preživi. Sada je stabilno, ali i dalje je njeno stanje ozbiljno te je i dalje životno ugrožena.


– Ona je teško ozlijeđena, ima povrede glave, grudnog koša i trbuha. Stanje je stabilno i na aparatu je za disanje. Nadamo se da će sve biti dobro. Ozljede lica će se zbrinjavati sutra, sada je osnovni problem glava, djevojčica dobiva lijekove da se smanji otok mozga – kazao je zamjenik ravnatelja KBC Zagreb Milivoj Novak.


…..




Sedmogodišnja djevojčica, koja je u četvrtak ujutro teško ozlijeđena na Pagu kada ju otac s još troje djece bacio s balkona, večeras je primljena na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Zagreb.


Iako je bio spreman Vladin zrakoplov koji je djevojčicu trebao prebaciti u Zagreb, pretrage su pokazale da zbog pneumokraniuma, odnosno prisutnosti zraka u lubanji, ne može putovati zrakoplovom, pa je prevezena sanitetskim vozilom. 


Od četvero djece koju je u Pagu s prvog kata obiteljske kuće bacio otac, troje ih je teško ozlijeđeno, a najteže sedmogodišnja djevojčica koja je na odjelu intenzivne medicine zadarske bolnice bila stavljena na mehaničko disanje.


Muškarca (54) policija je prijavila za četverostruko teško ubojstvo u pokušaju.