Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. listopada 2019.
Okupljanje u blizini Zagreba

Tajni sastanak SDP-ovaca: Sada i Bernardićevi ljudi traže njegovu ostavku

Snimio Denis LOVROVIĆ
Snimio Denis LOVROVIĆ
Autor:
Objavljeno: 14. rujan 2018. u 22:35 2018-09-14T22:35:00+02:00

Ondje ih je osam ili devet, a pozvani su bili i svi članovi Predsjedništva koji nisu pripadnici tzv. pobunjeničke skupine. Ondje je i Davor Bernardić...

Potvrdila se HRT-ova najava od prije nekoliko dana, upravo je u tijeku sastanak članova Predsjedništva SDP-a koji su do sada slovili kao "predsjednikovi ljudi", javlja HRT.

Na sastanku bi uže vodstvo stranke, koje je do sada podržavalo Davora Bernardića, trebalo zatražiti od šefa SDP-a da dobrovoljno odstupi.
S Iblerova trga javila se HRT-ova Tatjana Munižaba koja SDP prati godinama, ali prvi put otkako ga prati, kaže, dogodilo se da su SDP-ovci uspjeli neku informaciju zadržati u tajnosti.

Iako ne u cijelosti - HRT naime doznaje da se sastanak ne održava u Zagrebu, nego u njegovoj blizini. Počeo je u 17 sati i na njega se odazvala većina onih koji su pozvani.

Ondje ih je osam ili devet, a pozvani su bili i svi članovi Predsjedništva koji nisu pripadnici tzv. pobunjeničke skupine, javlja HRT.

Ondje je i dvojac koji je dobio naziv "autori projekta Davor Bernardić" - Zlatko Komadina i Rajko Ostojić. Ondje je i Davor Bernardić, koji se odazvao pozivu svojih kolega koji su donedavno bili na njegovoj strani, a sada i oni traže njegov odlazak.

Neslužbeno doznajemo da nezahvalna dužnost da pokrene priču odlaska Davora Bernadića pripala Ivi Jelušiću i on će navodno igrati na kartu zabrinutosti za stranku i raspoloženja javnosti, odnosno javnoga mnijenja prema kojemu, ako je suditi prema anketama, gotovo nitko ne vjeruje u budućnost SDP-a s Davorom Bernardićem na čelu.
Ako je suditi po Bernardićevim zadnjim medijskim istupima, onda gotovo nitko od sudionika sastanaka ne vjeruje da će on dobrovoljno otići.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.