Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1
Sutra: 3° 3° 1
21. siječnja 2020.
Podrška

Sada se opet oglasio i Glavaš: 'Nisam očekivao Milanovićevu zahvalnost, shvaćam da je u kampanji'

Foto Patrik Macek / PIXSELL
Foto Patrik Macek / PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 23. studeni 2019. u 15:33 2019-11-23T15:33:17+01:00

Nadam sa da će Milanović, ako pobijedi, biti predsjednik svih građana, službenika, radnika, akademika, zatvorenika... Uostalom, i ovii koj su danas na vlasti, sutra će završiti na optuženičkim klupama i u zatvoru, zaključuje Glavaš

U prvoj reakciji nakon što Zoran Milanović nije prihvatio njegovu podršku, predsjednik HDSSB-a Branimir Glavaš iskazao je razumijevanje za taj potez SDP-ovog kandidata.

- U potpunosti shvaćam da je gospodin Milanović u kampanji. Ali, ja sam danas izrazio svoj stav o svim predsjedničkim kandidatima. Dao sam potpis Milanoviću ne očekujući nikakvu njegovu zahvalnost ili bilo što drugo od njega i nisam razmišljao hoće li se on od mene ograditi ili ne. Znam kakva je javna pecepcija stvarana o meni 30 godina. No, čvrsto stojim uz svoj potpis, koji sam dao kao običan građanin i uz punu vlastitu odgovornost. Ustav jamči ravnopravnost potpisa i glasova svih građana, neovisno o tome jesu li oni slobodni, u zatvori ili, kao ja, u statusu optuženika. Iskoristio sam pravo svakog člana HDSSB-a da na ovim izborima podrži koga god hoće, s tim da nisam doveo sa sobom kolonu istomišljenika iz stranke, rekao nam je Glavaš.

Ponovio je da Milanovića smatra "visoko moralnom osobom, političarem i domoljubom".

- Prepoznao sam to i ne zanima me sada što tko o tome misli. Nadam sa da će Milanović, ako pobijedi, biti predsjednik svih građana, službenika, radnika, akademika, zatvorenika... Uostalom, i ovii koj su danas na vlasti, sutra će završiti na optuženičkim klupama i u zatvoru, zaključuje Glavaš.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.