Našli krivca

Počele čistke u SDP-u: Ivan Vlahović izbačen jer je podržao Komadinu?

P. N.

Snimio Sergej DRECHSLER / NL arhiva

Snimio Sergej DRECHSLER / NL arhiva

I Zlatko Komadina je reagirao na isključene Ivana Vlahovića, rekavši: “Sramota je sramota, ona nema ime i prezime, ima pojavnosti. Sramotno je bilo ponašanje mog SDP-a u Požegi isključenjem čovjeka koji je bio šef moga stožera ”, izjavio je Komadina



Ivan Vlahović, član GO SDP-a Požega, u subotu je izbačen iz stranke, javlja televizija N1.  Rezultat je to, smatra, činjenice da je na unutarstranačkim izborima za predsjednika stranke bio šef požeškog stožera Zlatka Komadine.


Davor Bernardić, predsjednik SDP-a Grada Zagreba, stao je u obranu Ivana Vlahovića.


„Počele čistke u SDP-u. Izbačen šef Komadininog stožera u Požegi. Vodstvo SDP-a Požege nakon svog potopa na izborima za mjesne odbore u Gradu Požegi, našlo je krivca – šefa stožera Zlatka Komadine, Ivana Vlahovića! Bravo drugovi!“, napisao je na Facebooku Bernardić, prenosi televizija N1.




I Zlatko Komadina je reagirao na isključene Ivana Vlahovića, rekavši: “Sramota je sramota, ona nema ime i prezime, ima pojavnosti. Sramotno je bilo ponašanje mog SDP-a u Požegi isključenjem čovjeka koji je bio šef moga stožera ”, izjavio je Komadina.


„Radi se o čistom političkom revanšizmu“, izjavio je kratko za Radio Vallis Aurea Ivan Vlahović, koji još čeka da i pismeno dobije odluku i razlog isključenja iz stranke.