Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. studenoga 2019.
Predsjednik HDZ-a

Plenković: Ovaj smjer HDZ-a ima potporu na sjeveru Hrvatske

Plenković: Ovaj smjer HDZ-a ima potporu na sjeveru Hrvatske
Plenković: Ovaj smjer HDZ-a ima potporu na sjeveru Hrvatske
Autor:
Objavljeno: 4. srpanj 2018. u 21:41 2018-07-04T21:41:09+02:00

 Ovaj smjer HDZ-a ima potporu na sjeveru Hrvatske, poručio je u srijedu predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković u Varaždinskim Toplicama, gdje je održao sastanak s dužnosnicima HDZ-a u Varaždinskoj županiji i upoznao ih s aktivnostima Vlade i planovima reformi koje se pripremaju. 
Nakon sastanka članova Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova, Udruge općina te predsjednikom saborskog Odbora za lokalnu (regionalnu) samoupravu u Hrvatskome saboru u Varaždinu, Plenković je posjetio Varaždinske Toplice.
Nakon što je obišao arheološki park i Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju, na sastanku sa stranačkim kolegama iz varaždinske Županijske organizacije pojasnio je smjer i dinamiku Vlade u pripremi reformi.

Istaknuo je važnost preuzimanja odgovornosti i rizika za Agrokor, aktivnosti na poreznoj i mirovinskoj reformi, zakone za zaštitu domaće poljoprivrede, izgradnju Pelješkog mosta, kao i ciljeve poput ulaska Hrvatske u schengensku i eurozonu.
»Susret sa članovima stranke, a danas je to bilo u Varaždinskoj županiji, prigoda je da malo pojasnimo smjer aktivnosti Vlade i dinamiku rada u Saboru, planiranje reformi koje slijede tijekom jeseni. Ali, i da pohvalim rezultate HDZ-a na prošlogodišnjim lokalnim izborima u Varaždinskoj županiji«, rekao je Plenković.
Napomenuo je kako HDZ ima 11 od 28 gradonačelnika i načelnika u Varaždinskoj županiji, te relativno najveći ukupni broj vijećnika u lokalnim jedinicama - 33 posto.
»To je poticaj da ovaj smjer HDZ-a ima potporu na sjeveru Hrvatske, u Varaždinskoj županiji. Uvjeren sam da će članovi HDZ-a ovdje pridonositi još boljim rezultatima u izazovima koji su pred nama«, poručio je predsjednik Vlade i HDZ-a.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija