Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
21. veljače 2020.
Šok za šokom

PREMINUO BRAT ZORANA MILANOVIĆA SDP-ov kandidat zamrznuo svoju predsjedničku kampanju

Snimio Davor KOVAČEVIĆ
Snimio Davor KOVAČEVIĆ
Autor:
Objavljeno: 21. rujan 2019. u 17:32 2019-09-21T17:32:00+02:00

Zoran Milanović bio je u subotu ujutro u Dugom Selu u sklopu redovitih političkih aktivnosti, ali je nakon primitka vijesti o smrti svog brada odgodio put u Vinkovce, te zamrznuo svoju kampanju na neko vrijeme

ZAGREB Krešimir Milanović, mlađi brat predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića preminuo je u subotu nakon duge borbe s teškom bolešću.

Nakon toga, iz stožera Zorana Milanovića poručeno je da će on privremeno do daljneg obustaviti sve predizborne aktivnosti i posvetiti se obitelji.

Prije nepunih mjesec dana, preminuo mu je i otac Stipe Milanović, a sada i brat Krešimir, mlađi od njega pet godina, u dobi od svega 48. godina.

Krešimir Milanović bio je diplomirani ekonomist, bavio se poduzetništvom. Tako je 2005. osnovao i bio direktor tvrtke Magnitudo, kao i tvrtke Marbo produkt, a bio je i rukovoditelj u tvrtki Modestus.

Među ostalim, bio je povezan i s tvrtkom TYC, koja se bavila znajmljivanjem i davanjem u zakup plovila.

Zoran Milanović bio je u subotu ujutro u Dugom Selu u sklopu redovitih političkih aktivnosti, ali je nakon primitka vijesti o smrti svog brada odgodio put u Vinkovce, te zamrznuo svoju kampanju na neko vrijeme.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.