Šef HNS-a

Nije šala: Izabran je sretnik koji će provesti dan s Vrdoljakom. “Javilo se puno ljudi”

Portal Novilist.hr

Foto Denis Lovrović

Foto Denis Lovrović

Rekli su mi da je igra gotova, a reći će mi sljedećih dana tko je dobitnik, rekao je Ivan Vrdoljak



RIJEKA Šef HNS-a Ivan Vrdoljak u intervjuu za Hinu otkrio je da je izabran finalist bizarne nagradne igre mladih HNS-a “Provedi dan s Ivanom Vrdoljakom”. No, tko je finalist i sretni dobitnik HNS-ove nagradne igre ‘Provedi dan s Ivanom Vrdoljakom’?


– To treba pitati moju ekipu iz Osijeka. Rekli su mi da je igra gotova, a reći će mi sljedećih dana tko je dobitnik. Bez obzira na interpretacije, namjera Mladih HNS-a je bila dobra – upozoriti me da ne provodim dovoljno vremena u razgovoru s ljudima.


Javilo se puno ljudi i svakako ćemo organizirati neko druženje s njima da oni imaju priliku reći što ih tišti i što očekuju od nas, a isto tako da mi imamo priliku pojasniti što i zašto radimo i koji su rezultati našeg rada, izjavio je Ivan Vrdoljak za Hinu.




Podsjetimo, bizarnu nagradnu igru osmislila je osječka mladež HNS-a, koja je ponudila svima starijim od 18 godina da fotografiraju svoj grad, a autor najbolje fotografije dobit će specijalnu nagradu – cjelodnevno druženje s predsjednikom HNS-a Ivanom Vrdoljakom.


– Fotkaj svoj grad, budi u top 10 i provedi dan s Ivanom Vrdoljakom! Sve što trebaš napraviti; napuniti bateriju na svom mobitelu, pronaći mjesto u Osijeku, opaliti fotku i poslati u inbox, pozivala sve zainteresirane Vrdoljakova stranačka mladež.


Ostaje nam još saznati tko je, pobogu taj sretnik, koji bi htio provesti cijeli dan s hrvatskim političarem, pa još s Ivanom Vrdoljakom?