Uspješna kampanja

Nagrađena Manjgura: Agenciji Krešimira Macana prestižno svjetsko priznanje

Tihana Tomičić

Gordan Turković i Katarina Leko

Gordan Turković i Katarina Leko

Manjgura je nagrađena u kategoriji Cjelokupnih kampanja za projekt „Kako je Željko Burić postao prvi reizabrani gradonačelnik Šibenika u povijesti“, u jakoj konkurenciji s izbornim kampanjama iz cijelog svijeta



RIJEKA – Veliki uspjeh jedne hrvatske tvrtke: agencija za odnose s javnošću Manjgura u Londonu je osvojila brončani Polaris za političku komunikaciju, prestižno priznanje Europskog udruženja političkih konzultanata (EAPC).


Manjgura je nagrađena u kategoriji Cjelokupnih kampanja za projekt „Kako je Željko Burić postao prvi reizabrani gradonačelnik Šibenika u povijesti“, u jakoj konkurenciji s izbornim kampanjama iz cijelog svijeta. Riječ je o izbornoj kampanji za gradonačelnika Grada Šibenika, realiziranoj u suradnji s klijentom Željkom Burićem i HDZ Šibenik.


– Nagrada Europskog udruženja političkih konzultanata veliko je priznanje radu Manjgure, ne samo u angažmanu u nagrađenom projektu, već i našem dvadesetogodišnjem radu i stečenom iskustvu u području političkog komuniciranja. Ovime smo zaokružili uspješan rezultat rada u svim izbornim kampanjama u kojima smo bili angažirani tijekom lokalnih izbora 2017. godine, pri čemu posebno naglašavam ulogu tima mladih komunikacijskih stručnjaka, koji uspjehe bilježe i u ostalim projektima i sektorima našeg poslovanja.




Naš mladi tim bio je nominiran u kategoriji s iskusnim političkim konzultantima iz cijeloga svijeta, stoga će ova potvrda Manjgurinog rada biti i veliki vjetar u leđa za sve buduće ideje i angažmane.“, poručila je Katarina Leko, direktorica agencije za odnose s javnošću Manjgura.


Manjgura je agencija čiji je osnivač Krešimir Macan, aktualni savjetnik premijera Andreja Plenkovića.