Nakon opomene pred isključenje

Mrsić: Sve što radim u interesu je SDP-a za koji želim da bude stranka koja uključuje, a ne isključuje

Hina

»Sve što sam do sada radio i što radim je u interesu SDP-a. Želim da SDP sluša probleme građana, da naša stranka fokusira na njihove probleme i rješava njihove probleme«, rekao je Mrsić novinarima nakon sjednice Glavnog odbora SDP-a



 Saborski zastupnik SDP-a Mirando Mrsić, kojeg je Glavni odbor u subotu kaznio opomenom pred isključenje, rekao je da je sve što je do sada radio i što radi u interesu SDP-a i istaknuo kako želi da SDP bude stranka koja uključuje, a ne isključuje.


»Sve što sam do sada radio i što radim je u interesu SDP-a. Želim da SDP sluša probleme građana, da naša stranka fokusira na njihove probleme i rješava njihove probleme«, rekao je Mrsić novinarima nakon sjednice Glavnog odbora SDP-a.


Naglasio je kako želi da SDP bude bolje stranka koja će raditi na tome da Hrvatska bude bolja, moderna, europska zemlja. »Želim da SDP bude stranka koja uključuje, a ne isključuje«, naglasio je i dodao da će nastaviti raditi na rješavanju problema građana, kao i do sada.Mrsić nije htio odgovoriti na novinarski upit hoće li i dalje kritizirati rad predsjednika SDP-a Davora Bernardića.