Milan Bandić želi naplatu parkinga u cijelom Zagrebu: Uvodi li to zagrebački gradonačelnik novi harač?

P. N.

foto: arhiva NL

foto: arhiva NL

Informaciju o ovom sastanku na svom Facebook profilui objavio je zagrebački gradski zastupnik Tomislav Stojak, pitajući se pritom uvodi li Bandić "novi harač u Zagrebu".



Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je na sastanak sve predsjednik gradskih četvrti i mjesnih odbora na radni sastanak s Upravom Zagrebačkog holdinga, a jedna od točki dnevnog reda o kojoj će se na stastanku govoriti uvođenje je naplate parkinga na cijelom području Zagreba.


Informaciju o ovom sastanku na svom Facebook profilui objavio je zagrebački gradski zastupnik Tomislav Stojak, pitajući se pritom uvodi li Bandić “novi harač u Zagrebu”.


O plaćanju parkinga u cijelom Zagrebu govorilo se već nekoliko puta ranijih godina, ali uvijek se na koncu ispostavljalo da su informacije o tome bile probni balon, koji bi svaki put bio dočekan s osudama javnosti. Kako se čini, Bandić ovaj put misli ozbiljno, a razloge tome ponajprije treba tražiti u slabom stanju gradske kase, koja već godinama podnosi megalomanske projekte Bandićeve administracije.