Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
13. studenoga 2019.
Zastupnik prekinuo 20-godišnje članstvo

MARIO HABEK NAPUSTIO SDP: 'Strankom vladaju optužbe, mržnje i iznošenje laži o kolegama'

Foto Patrik Macek/PIXSELL
Foto Patrik Macek/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 17. listopad 2018. u 11:21 2018-10-17T11:21:29+02:00

'Nažalost, današnji SDP nije stranka u kakvoj ja želim biti i kakva je bila pod vodstvom Zorana Milanovića. Što se tiče mojeg daljnjeg političkog djelovanja, da skratim muke svima onima koji danima šire laži o meni, biti ću nezavisni zastupnik u Saboru i ne prelazim u niti jednu drugu stranku' - rekao je Habek, a pitanje je li ga već neka druga stranka zvala, odgovorio je - ne

RIJEKA Još jedan zastupnik SDP-a napustio je stranku: kako je danas obznanio na konferenciji za medije, saborski zastupnik i bivši predsjednik županijskog SDP-a Mario Habek nakon 20 godina izlazi iz stranke.

Kako je rekao, nakon novog izabranog vodstva na županijskoj razini kojeg on ne priznaje i koje je pokrenulo postupak njegovog isključenja iz SDP-a, ne vidi nikakav mogući način suradnje pod tim vodstvom.

- Strankom vladaju međusobne optužbe, mržnje i iznošenje laži o kolegama. Donio sam odluku da nakon 20 godina članstva u SDP-u više ne budem član. Nažalost, današnji SDP nije stranka u kakvoj ja želim biti i kakva je bila pod vodstvom Zorana Milanovića. Što se tiče mojeg daljnjeg političkog djelovanja, da skratim muke svima onima koji danima šire laži o meni, biti ću nezavisni zastupnik u Saboru i ne prelazim u niti jednu drugu stranku - rekao je Habek, a pitanje je li ga već neka druga stranka zvala, odgovorio je - ne. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.