Težak posao

KOMADINA ČESTITAO OSTOJIĆU NA POBJEDI Na kolegi je sada odgovornost da ojača splitski SDP

Aneli Dragojević Mijatović

Zlatko Komadina / Snimio Ivica Tomić

Zlatko Komadina / Snimio Ivica Tomić

Na pitanje pak što očekuje na ovotjednoj sjednici predsjedništva stranke, Komadina kaže da očekuje »analizu situacije i jedno odgovorno ponašanje sviju, jer svi smo mi SDP



Čestitam kolegi Ranku Ostojiću, koji je izašao na izbore, kao što je i red, dobio povjerenje, i to solidno, prema tome na njemu je sad odgovornost da ojača splitsko-dalmatinski SDP i sve njegove sastavnice, prije svega samo središte Split, gdje ima indicija da smo sve bolji s obzirom na zadnje izlaske rezultata na mjesne odbore u gradu Splitu. Tamo smo u određenim sredinama i na vlasti, pogotovo na Braču i još nekima u blizini Splita. Prema tome, mislim da ima uvjeta za jačanje SDP-a u Splitsko-dalmatinskoj županiji, rekao je primorsko-goranski župan Zlatko Komadina, potpredsjednik SDP-a, odgovarajući na pitanja na današnjem redovitom susretu s novinarima.


Na pitanje čeka li Ostojića težak posao, odgovorio je:


»Naravno, kao i svakoga od nas koji se bavi operativom i terenom, jer jedno je biti u Saboru, a drugo na terenu. Upravo ta povezanica Sabora i terena je ono što SDP-u treba u budućnosti.«




Na pitanje pak što očekuje na ovotjednoj sjednici predsjedništva stranke, Komadina kaže da očekuje »analizu situacije i jedno odgovorno ponašanje sviju, jer svi smo mi SDP. Nitko pojedinačno nije SDP koliko god imao staža u stranci. I očekujem da se ljudi razlikuju, po onom što je legitimno, a legitimno je biti protiv nekoga ili nečega, ali nije sve legalno«, poručio je Komadina. Vezano uz temu pressice, Komadina je istaknuo kako je ovo radno ljeto za Županiju jer su u tijeku ili na jesen kreću višemilijunske investicije vezane uz radove na školama, u lukama, te projekte javnih ustanova prirode, a uz korištenje EU-fondova.


»Pripreme kroz sve ove godine su dale rezultate i svi naši upravni odjeli pripremili su čitav niz projekata i u pravilu su financirani sredstvima EU«, istaknuo je Komadina.