Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
6. prosinca 2019.
Vukovarski gradonačelnik o incidentu

IVAN PENAVA Zanimljivo je da je SDSS izašao s informacijama suprotnim policijskom izvješću

Snimio Nenad REBERŠAK
Snimio Nenad REBERŠAK
Autor:
Objavljeno: 18. siječanj 2019. u 21:08 2019-01-18T21:08:07+01:00

Penava je rekao da postoji puno veći problem, koji je sustavne naravi, te upitao hoće li se društvo i u tome složiti. "To je nepoštivanje hrvatske himne, nedolaženje, odnosno nedozvoljavanje djeci da prime poklon-paketiće povodu blagdana Božića i dijeljenje djece te neučenje povijesti kad je tema Domovinski rat te odlazak u posjet osuđenim ratnim zločincima", rekao je Penava

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, komentirao je aktualne događaje u svom gradu.

Rekao je da se, prema službenom policijskom izvješću, dogodio sukob dviju različitih navijačkih skupina. "To je, nažalost, periodična situacija u Gradu Vukovaru i to je za svaku osudu i u tome ćemo se svi složiti", rekao je, javlja televizija N1.

Penava je rekao da postoji puno veći problem, koji je sustavne naravi, te upitao hoće li se društvo i u tome složiti. "To je nepoštivanje hrvatske himne, nedolaženje, odnosno nedozvoljavanje djeci da prime poklon-paketiće povodu blagdana Božića i dijeljenje djece te neučenje povijesti kad je tema Domovinski rat te odlazak u posjet osuđenim ratnim zločincima", rekao je Penava.

"Tu kreću naše nevolje, tu su potezi koji se ignoriraju i o kojima javnost ne zna ništa. Moramo biti iskreni prema svima nama i reći jesmo li društvo koje te stvari osuđuje ili ne", rekao je. 
"Zanimljivo je da je nesretan čin upravo SDSS iskoristio i izašao s informacijama suprotnima policijskom izvješću. Očito SDSS ne zanima puno toga što je službeno u državi, kako policijska izvješća, tako i nastavne teme iz povijesti", rekao je vukovarski gradonačelnik.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.