Vukovarski gradonačelnik o incidentu

IVAN PENAVA Zanimljivo je da je SDSS izašao s informacijama suprotnim policijskom izvješću

P. N.

Snimio Nenad REBERŠAK

Snimio Nenad REBERŠAK

Penava je rekao da postoji puno veći problem, koji je sustavne naravi, te upitao hoće li se društvo i u tome složiti. "To je nepoštivanje hrvatske himne, nedolaženje, odnosno nedozvoljavanje djeci da prime poklon-paketiće povodu blagdana Božića i dijeljenje djece te neučenje povijesti kad je tema Domovinski rat te odlazak u posjet osuđenim ratnim zločincima", rekao je Penava



Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, komentirao je aktualne događaje u svom gradu.


Rekao je da se, prema službenom policijskom izvješću, dogodio sukob dviju različitih navijačkih skupina. “To je, nažalost, periodična situacija u Gradu Vukovaru i to je za svaku osudu i u tome ćemo se svi složiti”, rekao je, javlja televizija N1.


Penava je rekao da postoji puno veći problem, koji je sustavne naravi, te upitao hoće li se društvo i u tome složiti. “To je nepoštivanje hrvatske himne, nedolaženje, odnosno nedozvoljavanje djeci da prime poklon-paketiće povodu blagdana Božića i dijeljenje djece te neučenje povijesti kad je tema Domovinski rat te odlazak u posjet osuđenim ratnim zločincima”, rekao je Penava.


“Tu kreću naše nevolje, tu su potezi koji se ignoriraju i o kojima javnost ne zna ništa. Moramo biti iskreni prema svima nama i reći jesmo li društvo koje te stvari osuđuje ili ne”, rekao je. “Zanimljivo je da je nesretan čin upravo SDSS iskoristio i izašao s informacijama suprotnima policijskom izvješću. Očito SDSS ne zanima puno toga što je službeno u državi, kako policijska izvješća, tako i nastavne teme iz povijesti”, rekao je vukovarski gradonačelnik.