Prometna u Krapini

HDZ-ov zastupnik Žarko Tušek autom udario dijete na pješačkom prijelazu

P. N.

Foto Patrik MAČEK / PIXSELL

Foto Patrik MAČEK / PIXSELL

Kontaktirali smo Tušeka koji nam je rekao da je nazvao policiju čim se dogodila nesreća, te da se trenutno nalazi u bolnici s djevojčicom i njezinom majkom. Kasnije je za Index izjavio kako je dijete pušteno kući



Željko Sugnetić, iz PU krapinsko-zagorske, potvrdio je da je danas u 11:54 zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u Rendićevoj ulici u Krapini u kojoj je sudjelovao HDZ-ov saborski zastupnik Žarko Tušek, javlja televizija N1.


“Došlo do prometne nesreće u Gradu Krapini između osobnog vozila i pješaka, a radi se o djetetu rođenom 2008. godine, u ulici Ivana Rendića. Zasad nemamo potvrđeno o kakvim ozljedama se radi, a dijete je prevezeno u Opću bolnicu Zabok, a policija obavlja očevid”, rekli su za N1 iz policije.


Naknadno su iz policije za N1 potvrdili vozač automobila koji je sudjelovao u nesreći bio HDZ-ov saborski zastupnik, Žarko Tušek.




Kontaktirali smo Tušeka koji nam je rekao da je nazvao policiju čim se dogodila nesreća, te da se trenutno nalazi u bolnici s djevojčicom i njezinom majkom. Kasnije je za Index izjavio kako je dijete pušteno kući.