Kontroverzni zastupnik

GLASNOVIĆ ŠOKIRAO Na Facebooku objavio slike iz stana na kojima pozira s arsenalom oružja

P. N.

Foto Facebook

Foto Facebook

Kontroverzni saborski zastupnik, poznat po svojim ultradesnim stavovima i ispadima poput napada na RTL-ovog novinara, pozirao je s različitim vrstama automatskih i drugih pušaka, te jednim pištoljem



Umirovljeni general Željko Glasnović noćas je na svojem privatnom Facebook profilu objavio prilično šokantnu galeriju fotografija – u privatnom stanu za koji nije poznato je li njegov pozirao je s arsenalom oružja.


Kontroverzni saborski zastupnik, poznat po svojim ultradesnim stavovima i ispadima poput napada na RTL-ovog novinara, pozirao je s različitim vrstama automatskih i drugih pušaka, te jednim pištoljem, a u pozadini se nalazi trobojnica s prvim bijelim poljem.


Uz galeriju, Glasnović je ostavio i upis;




Dragi/e Hrvati/ce,


sjećate se kada je jedna odnarođena partija (ona ista koja danas pretendira biti uzor pluralne demokracije) razoružala hrvatski narod i predala oružje TO srbočetničkoj armadi 1990 g.


Nikad više




Glasnovićev status izazvao je čitav niz komentara njegovih pristaša. 


Bravo generale


Svih kalibara za svaku ruku… ZLU NE TREBALO


To je njihova partija, ne naša


ZDS


A kako se riješit Pupovca i odakle mu lova plaća izbore srpskim teroristima


Vi koji posjedujete legalno ili ilegalno cuvajte ga ko zjenicu oka svog i ne nasjedajte i nevjerujte nikom.Ne predajite ga policiji jer oni su srbo cetnici i jugonostalgicari i dalje na vlasti i u policiji.ZDS


Nikada zaboraviti to..njima ni danas ne paše Hrvatska..